5 tendințe de blugi

Este dificil să ne imaginăm un om modern, care nu ar avea blugi în dulap. Acești pantaloni s-au stabilit mult timp cu o reputație de îmbrăcăminte practică și versatilă. Ei pot fi purtați cu orice top. Îi puteți purta chiar și la birou. Ce blugi sunt la modă în acest sezon?

1. Blugi albastru închis

Blugii variind de la nuanțe ultramarin la nuanțe închise, sunt extrem de populari acum. Este recomandabil să se poarte cu bluze de culoare albastru închis.

lugi

2. Blugi rupți

Blugii rupți sunt mereu pe podiumurile de modă. Unii oameni cred că purtarea acestor blugi este extrem de inestetică, dar este o chestiune de gust. Stilul de îmbrăcăminte joacă un rol important și, în cazul în care doriți o imagine informală, blugi rupți vor arata armonios și destul de potrivit.

blugi rupti

3. Blugi cu petice

Vara aceasta ar trebui să acordați o atenție la blugii în stil mozaic. Aceștia pot fi chiar și realizați în mod special de tine. Pentru a obține aceste blugi la modă, trebuie să luați o pereche de blugi vechi, care au devenit prea strâmți sau pur și simplu au ieșit din modă.

blugi cu petice

4.Blugi largi

Fetele care iubesc stilul sport vor aprecia această tendință. Designerii oferă blugi foarte largi în stilul hip-hop în diverse modele și culori.

blugi largi

5. Blugi deschiși la culoare

Denimul deschis se poate dovedi, de asemenea, tendința principală a verii. Este folosit pentru a face fuste și blugi, care pun accentul în mod favorabil pe picioarele frumoase. Astfel de blugi pot fi purtați în special în sezoanele calde.

lugi deschisi