Genți amuzante cu care ne putem completa ținuta

Dragi femei, vă plac foarte mult gențile, nu-i așa? Eu recunosc că le ador. Mă întreb adesea, ce ne-am face noi femeile fără genți. Cred că ne-ar fi foarte greu. Gențile fac parte din viața voastră de zi cu zi. Cu ajutorul lor ne accesorizăm diverse ținute. În ele putem tot ceea ce avem nevoie pe parcursul unei zilei. Ținând cont de aceste lucruri, este absolut firesc să nu ne putem descurca fără genți.  Din acest motiv, am decis ca în acest articol să vă vă recomandat câteva genți amuzante cu care ne putem complete ținuta.

De ceva timp, gențile cu design îndrăzneț și puțin conventional sunt din ce în ce mai populare. Marile firme care au optat pentru ele și celebritățile nu au ezitat să dea o oportunitate acestei tendințe atât pentru zi de zi, cât și pentru evenimente special.

Astăzi, vreau să vă prezint șase modele care se potrivesc perfect definiției anterioare. Sunt genți amuzante fie datorită graficii, fie datorită culorii. Sunt modele care nu trec neobservate și care provoacă sentimente de dragoste și ură. Dacă vreți să dați ținutei o notă “irevențioasă”, oricare dintre aceste genți se transformă într-o bună alternativă. Vreți să știți unde puteți găsi astfel de genți?

Charlotte Olympia ne propune în noua sa colecție de primăvară/vară 2016, numită Nostalgia, o geantă de umăr din piele nude de struț cu detașii aurii, care are forma unui aparat foto vintage și curea de umăr inclusă. Vă place?

genti amuzante charlotte olympia

Sophia Webster include în fiecare din colecțiile sale genți amuzante precum  “Mini Caludie”. Această geantă este o adevărată explozie de culoare. Este o geantă de umăr de dimensiune mică, cu detalii izbitoare cu închidere flamenco sau curea în nuanțe fluorescente cu un lănțișor de aur roz. Este o geantă cu totul aparte, nu credeți?

Rucsacul  “Fashion Kills” de la Moschino, face parte din noua colecție toamnă/iarnă 2016 a firmei. Are formă dreptunghiulară și închidere cu fermoar, imită designul unui pachet de țigări. Pe lângă acest rucsac, care are un preț de 621 euro, în colecția capsula se mai pot găsi și alte versiuni similare. Pentru a le vedea pe toate, puteți vizita site-ul firmei.

Deși la prima vedere nu pare foarte originală, geanta tote “Albion” din piele de culoare crem și multicoloră de la Sophie Hulme este originală. Este împodobită cu frunze verzi din piele de căprioară și mărgele create pentru a păreau banana.

geanta fashion kills moschino

De asemenea, și clutch-ul este victima acestei noii tendințe.  “My Melody”, propunerea de la Olympia Le-Tan, are un design infantile. Este creată din bumbac multicolor și are un spațiu pentru cele necesare. Ce părere aveți despre acest clutch, vă place?

Ultima propunere aparține firmei Anya Hindmarch. Este vorba despre un clutch Kit Kat care reflect perfect spiritual mereu amuzant al creatoarei de modă. Este un clutch informal care se găsește în magazinul online al firmei.

my melody olympia le -tan

Acestea au fost cele șase genți amuzante cu care ne putem complete ținuta. Trebuie să recunosc că nu sunt genți accesibile oricui, dar m-am gândit că merită să vi le prezint, pentru a vă face o idee cu privire la gențile potrivite pentru ținutele voastre.