Idei de stil pentru a purta un trenci colorat

Un trench este un clasic atemporal și un must-have anual primăvara și toamna. Doar forma și culorile se schimbă an dupa an. În 2016, „trenciul detectiv“ bej lung ne-a amintit de stilul anilor 1980 care au fost la vârf de popularitate. În 2017, trenciul mai scurt și în diverse culori a devenit la modă. Astăzi, să vorbim despre modul în care putem purta trenciuri colorate și cum să le potrivi în mod corect într-o paletă de culori de primăvară.

Atunci când purtăm un trenci colorat, trebuie să acordăm atenție la combinațiile de culori: din cauza luminozității crescute a îmbrăcămintei exterioară, celelalte haine ar trebui să fie mai degrabă în culori de bază neutre. Cu toate acestea, această opțiune este cel mai sigură, și există două modalități pentru fashionistele mai îndrăznețe.

trenci

Prima dintre ele este de a completa trenciul cu mai puține culori contrastante (de exemplu, un trenci albastru va arăta frumos cu o cămașă albă chimono, o geantă roșie și pantaloni în dungi, combinând toate aceste trei culori).

trenci

trenci 2018

A doua versiune a imaginii cu un trenci într-o culoare îndrăzneață se bazează pe diversele sale nuanțe de culoare – alegerea unui trenci într-o culoare galben pal, adaugă o bluză într-o nuanță vanilie, o fusta de piele de căprioară și accesorii în nuanțe similare cu acesta. Un „truc“ de modă similar este ușor de obținut cu un palton kaki și accesorii.

trenciuri 2017

moda