4 combinații de culori la modă în această vară

Combinația potrivită de culoare pentru vestimentația dvs. de vară vă poate schimba aspectul și în timp ce tuturor ne place un ansamblu bun monocromatic, nimic nu țipă vară mai mult decât combinații de culori strălucitoare și vibrante care se întorc și ne iau respirația.

Dacă sunteți în căutare de inspirație pentru garderoba dvs. din acest an, verificați aceste combinații de culori de vară care vă vor duce stilul la nivelul următor.

Verde și galben – proaspăt, curat și vibrant – ce mai doriți de la un costum de vară? Dacă acest lucru pare a fi genul tău, ar trebui să te duci cu siguranță pentru o combinație de culoare verde și galben pentru ținuta de vară.

Pastel albastru și roz – orice pastel poate fi culoarea finală de alegere pentru primăvară, dar asta nu înseamnă că nu puteți să le purtați dincolo de primăvară și de vară. Dacă iubiți lucrurile drăguțe și feminine, încercați să purtați albastru pastel și roz pastel împreună într-o singură ținută pentru un look super drăguț și ultra feminin de vară.

Roșu și albastru – această combinație de culori este perfectă pentru cei care iubesc combinațiile de contrast care sunt super luminoase și vibrante. Este, de asemenea, o combinație mare dacă doriți să faceți o declarație cu aspectul dvs. și este, de asemenea, perfectă pentru canalizarea trendului nautic-chic.

Roz și gri – pentru un aspect feminin, dar sofisticat, încercați să combinați roz și gri. Gri este culoarea perfectă pentru a purta cu piesele roz.