Ce să purtați la un interviu de angajare? Un interviu este cheia pentru găsirea unui loc de muncă potrivit, dar trei lucruri care fac un interviu de succes sunt: modul în care vă îmbrăcați, prezența minții în timp ce răspundeți la întrebările intervievatorului și portofoliul muncii dvs.

Cele două din urmă ar putea fi o parte a personalității și a realizărilor academice și nu este nevoie de un ghid prea mare pentru a atinge perfecțiunea, dar primul, ce să purtați la un interviu poate fi o problemă serioasă pentru unii, deoarece prima impresie este ultima impresie, și această impresie ar putea fi împărtășită de îmbrăcăminte.

În timp ce ne pregătim pentru un interviu, uneori tindem să acordăm mai puțină atenție părții de îmbrăcăminte, ajungându-se astfel la un stil nepotrivit pentru un interviu. Barbații au mai puține alegeri si, prin urmare, ar putea fi mai putine probleme atunci cand se pune intrebarea ce sa poarte si ce sa nu poarte la un interviu. Problema reală este la femei.

  • Culoarea cămășii: cămașa sau partea de sus, albul este compatibil cu toate cele trei culori, adică albastru maro, gri sau negru.
  • Culoarea pantofilor: Negrul este o potrivire potrivită pentru fiecare culoare și nuanță.
  • Stilul încălțămintei: Este recomandată încălțămintea cu toc de 2 până la 3 inci.
  • Geantă de mână: o geantă clasică, spațioasă, este alegerea potrivită pentru a vă duce la un interviu.
  • Parfumuri: Nu toți se simt confortabil cu parfumurile, așa că nu exagerați cu parfumul la un interviu.
  • Machiaj: Ar trebui să fie foarte natural, doar pentru a vă oferi un aspect curat.

Acestea sunt câteva recomandări importante pe care trebuie să le urmați atunci când selectați hainele și accesoriile potrivite pentru a purta un interviu de angajare. Unele detalii despre ce să nu purtați la un interviu ar trebui, de asemenea, să fie păstrate în minte. Acestea includ unghii îngrijite, în culori naturale sau transparente. Îmbrăcămintea trebuie potrivită corespunzător, adică nu trebuie să fie prea strânsă sau prea lagă. Stilul părului ar trebui să fie elegant dar natural. Nu trebuie să existe tatuaje vizibile sau piercing-uri pe lobul urechii sau al limbii.