Rochiile cu imprimeuri de animale sunt o adevărată tendință și una dintre cele mai populare este rochia cu imprimeu de leopard.

Nu a ieșit din stil și a fost întotdeauna un clasic în multe colecții. Puteți, de asemenea, purta imprimeuri de leopard pe accesorii, pantofi, și chiar genți de mână. Cu toate acestea, stilul nu se oprește aici. O rochie cu imprimeu de leopard poate fi, de asemenea, asociată cu o pereche de pantofi.

Leopard print – multe vedete precum Beyonce, Rihanna și Miley Cyrus adoră să îl poarte!

Pentru a vă face picioarele mai lungi, puteți merge pe o rochie cu imprimeu leopard și pantofi stiletto nude. Dacă doriți să faceți o declarație, puteți avea pantofi de culoare verde sau roșu. Orice culoare care va fi în cele din urmă punctul focal alături de rochia dvs. va fi cu siguranță o pereche bună. Pentru a obține un aspect mai plin de farmec, puteți purta tocuri aurii.

Rochii cu imprimeuri de leopard pentru femeile plinuțe

Având o mărime plus nu înseamnă că nu trebuie să purtați o rochie cu imprimeu leopard. Este important să rețineți că atunci când decideți să includeți printuri de animale în dulapul dvs. trebuie să începeți de la cele mici. Începeți cu accesoriile dvs. și nu utilizați excesele. Aceasta este cea mai ușoară parte pentru femeile de dimensiuni plus pentru a include imprimeuri de animale într-un costum. Dacă vă decideți să purtați o pereche de rochii cu imprimeu leopard, optați pentru culori solide cum ar fi maro, bej, gri și negru. Acest lucru va face aspectul nu prea încărcat. Accesoriile dvs. pot, de asemenea, să vină în culori solide sau netede, care vor forma un costum clasic pentru noapte sau chiar un aspect sofisticat pentru o întâlnire de afaceri. Nu exagerați și asigurați-vă că mențineți un echilibru bun între imprimeuri, culori și accesorii. Cu toate acestea, nu vă fie teamă să experimentați.

Accesorii cu imprimeu leopard

Puteți începe de la accesorii mici până la o rochie cu imprimeu leopard. Încercați accesorii cu imprimeu leopard, cum ar fi curele, cercei, coliere, și cercei. Acum, puteți începe prin asocierea topurilor sau pantalonilor de leopard cu cele solide. Alegeți culori care sunt în nuanțe neutre și care sunt în culori naturale de animale. Acum puteți să vă îndrăzniți, asigurându-vă că imprimeul este punctul focal al ținutei dumneavoastră. Păstrați-l simplu, având accesorii simple, cum ar fi cercei simpli fără colier.