Cum să porți haine roșii

Roșu este o culoare care trezește pasiune, transmite energie și face persoană care o poartă să se simtă sigură pe ea. În plus, este o culoare care ne face pe noi, femeile, să ne simțim sexy, iar pentru seară este o culoare foarte senzuală. Vreți să afli mai multe despre această culoare și despre cum poți să profiți din plin de ea? Îți voi spune în acest articol.

Roșu este o culoare foarte sexy care poate fi combinată în multe feluri. De exemplu, poți alege o rochie roșie pe care să o combini cu o jachetă de piele neagră, pentru a-i da ținutei un aspect mai rock și în același timp senzual.

rochie rosie+jacheta neagra

Roșu este o culoare potrivită pentru o nuntă. Dacă nu vrei să treci neobservată, optează pentru o rochie roșie pentru nunta la care va trebui să mergi. Fie că ești brunetă, fie că ești blondă, roșu îți va scoate în evidență trăsăturile. Nu trebuie să exagerezi în cazul accesoriilor, niște cercei frumoși este suficient. Dacă îți mai strângi și părul, vei fi fermecătoare.

rochie rosie nunta

O opțiune foarte casual, diferită și colorată în același, este alegerea unor pantaloni de culoare roșie. Roșu este în sine o culoare izbitoare, de aceea ar fi ideal să compensezi explozia de culoare cu articolele vestimentare din partea de sus. Dacă vei combina pantalonii cu o cămașă albă, îți vei crea o ținută perfectă pentru mers la servici. O poți completa cu niște accesorii precum o eșarfă sau o geantă.

pantaloni rosii

O ținută cu care niciodată nu poți da greș și care nu se demodează este ținuta marinărească. Se combină perfect cu culoarea roșie. Alege un tricou cu dungi albastre și albe și o pereche de pantaloni roșii. O altă opțiune este alegerea unei fuste roșii pentru a îți completa ținuta. O astfel ținuta o poți purta în sezonul de vară, dar și toamnă. Poți merge cu ea la birou.

fusta rosie

O bună idee de a folosi culoarea roșie este alegerea unor accesorii de această culoare. Poate să fie o geantă, o eșarfă sau un fular. Dacă alegi o geantă roșie, aceasta se poate combina în mai multe feluri. Poți combina o pereche de blugi cu o geantă roșie sau chiar cu o rochie albă pentru un contrast mai mare de culori.

geanta rosie

Te-ai gândit vreodată să combini o rochie roșie cu o geantă galbenă? Ei bine, se poate. Este într-adevăr o combinație cam riscantă și care depinde de personalitatea persoanei care apelează la o astfel de combinație. Dar să știi că este o combinație amuzantă, casual și actuală. Poți alege un accesoriu care să rupă armonia dintre rochia roșie și pantofi. Este indicat să îți alegi o pereche de pantofi negri.

geanta galbena

Îți place culoarea roșie? Dacă da, sper să ții cont de aceste sfaturi și să profiți din plin de articolele roșii din garderoba ta. Cu ajutorul unor astfel de articole îți poți crea ținute foarte interesante cu ajutorul cărora poți atrage atenția asupra ta oriunde vei merge. Așadar, poartă roșu și dă dovadă de multe încredere în forțele proprii.