Parfumuri de primăvară pe care nu trebuie să le ratați în acest an

Mirosurile de primăvară se referă la note florale, de fructe, la combinații picante, cu o tentă de citrice și, bineînțeles, acele mirosuri profunde și puternice pe care trebuie să le deținem cu toții pentru a obține o strălucire sexy.

Aruncați o privire la unele dintre cele mai fierbinți parfumuri din primăvara anului 2017:

Si Rose Signature Eau de Parfum by Giorgio Armani

Această încântare florală, sclipitoare și puternică, este perfectă pentru a câștiga inima unui adevărat iubitor de trandafiri, îmbinând note îndrăznețe și puternice oferite de trandafirul alb, pur, care se amestecă în două mirosuri florale revigorante, care sunt, de fapt, foarte diferite unul de celălalt.

Si Rose este un amestec floral exotic care vă va lăsa mirosul de frezie și iris proaspăt, împreună cu indicii puternice de mosc, coacăz negru și o nuanță de vanilie. Efectul este la fel de uluitor cum sună.

Bombshell by Victoria’s Secret

Victoria’s Secret este cunoscut pentru mirosurile lor sexy, cu notele lor senzuale profunde, iar Bombshell nu este cu siguranță diferit în departamentul sexy. Aura sa este despre pasiune. Aroma sa puternică de fructul pasiunii este amestecată cu note de bază de vanilie pentru a crea un miros puternic care vă va atrage zeita interioară și o va apela în fruntea personalității voastre.

Good Girl by Carolina Herrera

Good Girl este mirosul perfect provocator, dar chic, elegant, dar senzual, și sexy, dar profesionist, ceea ce îl face uluitor de purtat la locul de munca. Este o combinație neobișnuit de puternică de iasomie și cacao, amestecată cu note clare de fasole tonka care exudă un miros ascuțit pe care îl puteți adăuga la o rochie creion și cu pantofi negri.

Veți adora, probabil, sticla mult mai mult decât parfumul în sine, pentru că această sticlă este o piesă de artă, cu adevărat o admirație uimitoare pentru masa ta de vanitate.

Liquid Cashmere by Donna Karan

Dacă ești genul de femeie care preferă arome subtile și usoare care rămân încet în întregime în loc de a fi suprasolicitate de un milion de alte mirosuri pe stradă, vei adora Liquid Cashmere. Se amestecă în vânturile oceanului sărat și un miros plin de apă care este atât de tipic pentru valurile care spală plaja. Acest miros de inspirație al apei are o vibrație foarte proaspătă, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru uzul de zi și pentru muncă.

L’eau Bleue Eau de Parfum by Miu Miu

Miu Miu ne-a prezentat nu numai una dintre cele mai strălucitoare sticle de parfum ale anului, dar, de asemenea, noul lor parfum delicios este o uimitoare urmărire a celor două parfumuri create în ultimii doi ani.

L’eau Bleue este un amestec minunat cu o atmosferă naturală, care este plină de mirosuri florale, în principal, flori albe, câmpuri verzi verzi și note puternice de vârf de crin din vale. Acesta este un fel de miros de zi cu zi, cu o aromă încântătoare de revigorantă, care vă va lumina ziua.