Cum să porți culoarea anului

Din 2000, Institutul Pantone, și-a asumat sarcina enormă de a prezice și de a efectua declarația culorii care va fi vedeta podiumurilor de modă pe parcursul anului următor. Astfel, în timpul primelor săptămâni din decembrie, lumea modei așteaptă pronunțarea renumitului Institut.

Să ne amintim că, în decembrie 2015, Pantone a prezis că nuanțele roz cuarț și albastru serenity vor predomina în propunerile prezentate pe marile pasarele ale lumii, și în mod clar această predicție a devenit realitate.

moda

moda verde verde

În acest fel, și fiind în concordanță cu tradiția anuală, Institutul Pantone a declarat predicțiile pentru anul 2017, o culoare cu totul opusă a ceea ce a fost prezentat în anul precedent, în așa fel încât Pantone, a declarat “verdeață” culoarea dominantă a anului viitor.

tendinte moda verde verdeata

Acest ton, care este o încrucișare între verde și galben, este definit de Pantone după cum urmează: “evocă primele zile de primăvară, atunci când natura reînvie, se restabilește și se reînnoiește”, această culoare te va transporta cu siguranță într-o lume plină prospețime, în cazul în care verde de primăvară reprezintă, probabil, această nouă viziune, care caută să se adreseze conștientizarea grijii pe care o avem cu tot ceea ce se referă la planetă și un nou mod de gândire. “Aceasta este culoarea speranței și legătura noastră cu natura”.

moda rochi tend tendinte mod verde la moda verdeaya