Pantalonii de trening: cum se poartă în acest sezon

Moda ne-a învățat că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, chiar și astăzi, când îmbrăcămintea este adaptată la stilul de viață și viteza nevoilor contemporane.

Acest lucru este exact ceea ce s-a întâmplat cu unele dintre tendințele care au apărut în ultimii ani, un exemplu clar în acest sens este tendința sportivă care a invadat colecțiile de modă.

Tendința sportivă este în creștere nu numai din cauza confortului înnăscut al fiecărui articol de îmbrăcăminte, ci din cauza versatilitatății sale, cu care a reușit să ajungă la zone diferite, de la stilul urban elementar, la mai multe evenimente de tip formal.

“Pantalonii track“ au devenit un articol de îmbrăcăminte care a reușit să se contextualizeze ca un articol de îmbrăcăminte sport care poate fi chic, acești pantaloni largi cu banda laterală de culoare albă. Buzunarele sunt, de asemenea, o caracteristică care reușește să dea un aer informal, dar funcțional. Vedete precum Chiara Ferragni, Olivia Palermo, Dree Hemingway,  i-au luat de pe podium și i-au purtat pe stradă.

Cel mai important lucru atunci când purtați pantaloni cu benzi laterale, este de a realiza un aspect cu stil și este indispensabil să aveți în vedere faptul că, deși tendința sportivă s-a poziționat cu o mare forță, acest lucru nu înseamnă că toate elementele folosite trebuie să fie tip sportiv, de fapt, recursul a acestei tendințe este transformarea magică și versatilitatea.