Fuste la modă pe care fiecare femeie trebuie să le aibă

Știm cu toții că rochia neagră, cămașa albă și blugii sunt piese vestimentare pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă în dulapul ei. Dar când vine vorba de fuste, adesea tind să fie neglijate, deși oferă nenumărate combinații.

Există câteva modele de fuste pe care fiecare fată ar trebui să le aibă în dulapul său, care pot fi combinate în moduri diferite. Largi sau mulate, scurte sau lungi, colorate sau monocrome, este important să le aveți, atunci este ușor să le combinați.

O opțiune formală și de birou, fustele de creion sunt de obicei până la genunchi și se potrivesc formei. Combinația perfectă cu sacouri, fustele creion sunt cu siguranță printre fustele pe care ar trebui să le deții, deoarece ele se potrivesc, de asemenea, pentru majoritatea tipurilor de corp.

 

Nici o listă de fuste pe care ar trebui să le deții nu ar fi completă fără fuste mini.

Potrivite pentru toate tipurile de corp, o fusta în linie A pot adauga forme, dar ele sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru femeile de dimensiuni mari, deoarece pune accentul pe talie si ascunde soldurile.

09/16/2011 – Ciara – Ciara Sighted Departing The Cheesecake Factory in Beverly Hills on September 16, 2011 – The Cheesecake Factory, Beverly Drive – Beverly Hills, CA, USA – Keywords: Sunglasses, Black Skirt Orientation: Portrait – False – **CALL FOR PRICING** – Photo Credit: MISSB / PR Photos – Contact (1-866-551-7827) – Portrait