Ce blazere se poartă în toamna/iarna 2015-2016

Blazerele au fost întotdeauna asociate cu moda masculină, însă în ultimii ani, am putut observa că moda feminină a pus accent pe astfel de articole vestimentare, atât formale, cât și informale. În noul sezon de toamnă vom putea purta din nou acest tip de jachetă ce va respecta diverse tendințe.

Vom începe prezentarea noilor tendințe de blazer pentru toamna-iarna 2015/2016, cu un stil care se repetă an de an, pentru că este, probabil, cel mai bun pentru acest tip de îmbrăcăminte. Stilul masculin de blazere pentru femei revine în forța. În acest nou sezon vom putem găsi modele foarte frumoase de culoare neagră, în colecția Massimo Dutti. Ele pot fi purtate cu o pereche de pantaloni eleganți, dacă dorim, cu blugi sau cu o fustă.

blazer masculin

Blazere la modă în toamna-iarna 2015/2016

Deși blazerele de obicei, se poartă cu o pereche de pantaloni office, în acest nou sezon firmele de modă pun accent pe combinarea blazerelor cu o fustă scurtă. O astfel de ținută o putem găsi în noua colecție Mango.

blazer masculin

Dacă  ne plac blazerele cu imprimeu, nu trebuie să ne facem probleme în această toamnă-iarnă 2015-2016. Le vom putea găsi în colecția diverselor firme de modă. Există diverse modele de blazer cu imprimeu. Un model frumos cu imprimeu cu flori vom găsi în colecția celor de la Forever 21. Acest blazer poate fi combinat cu o pereche de pantaloni scurți sau cu o fustă.

blazere imprimate

De asemenea, blazerele care sunt la modă în acest sezon, se pot purta cu articole vestimentare din denim. Putem alege un astfel de blazer și să îl combinăm cu un tricou și o pereche de blugi.  Este o ținută perfectă, de zi cu zi sau de ieșit în oraș cu prietenii. Nu vi se pare? În colecția Zara vom putea găsi  un blazer cu fermoar, de culoare galbenă, foarte frumos. Design-ul său îl face perfect pentru a fi purtat după cum am spus, de zi cu zi sau pentru a ieși în oraș după ce plecăm de la servici.

blazer galben

Este încă cald afară, iar astfel de blazere sunt foarte potrivite pentru vremea de afară, dar, știm foarte bine că,  treptat, treptat, vremea se va răci, dar noi vom fi nevoite să renunțăm la blazerele din bumbac, pentru a le înlocui cu cele de lână. Nicio o alegere nu este mai potrivită credem, decât un frumos blazer de lână, cambrat, în carouri. Avem nevoie de un astfel de blazer  călduros pentru a ne proteja de frig. Se știe deja foarte bine că una din tendințele sezonului de toamnă-iarnă 2015-2016 este stilul retro, iar acest tip de  blazer se încadrează perfect în acest stil.

blazere lana

Ținând de faptul că acum știm ce fel de blazere se poartă în acest nou sezon, credem că ar fi cazul să deschidem  șifonierul și să vedem dacă găsim astfel de modele în garderoba noastră. Dacă nu le găsim, ar fi bine să începem o sesiune de shopping. Blazerele de lână le vom găsi în magazinele H&M, având în vedere că acestea fac parte din noua colecție a firmei low cost suedeze. Așadar, spor la cumpărături să avem!