Bulinele iau cu asalt moda

Le-am vazut deja in colectiile de moda si au fost confirmate ca tendinte de moda – imprimeurile in forme geometrice si bulinele – care sunt, fara indoiala, principalii protagonisti ai acestui sezon de moda. Rochii, bluze, fuste si pantaloni sunt umplute cu buline care au devenit punctul fierbinte al sezonului.

De la efecte mini la toate dimensiunile, bulinele merita sa se inscrie ca tendinta sezonului. Ele sunt distractive, au o estetica retro si adesea se joaca cu alb-negru, desi pentru cei mai indrazneti exista mai multe optiuni colorate. Pe podium, multi designeri si-au propus sa adopte in totalitate aceasta tendinta, cu rochii midi cu buline sau cu costume din doua piese cu fuste sau pantaloni, care uneori chiar se joaca cu contrastul a doua dimensiuni de imprimeuri.

Tinute cu buline la moda

Oscar de la Renta, Micheal Kors, Gucci

In functie de dimensiunile pe care le au, bulinele realizeaza o estetica foarte diferita in articolele de imbracaminte. Bulinele lui Christian Dior sunt puncte mici desenate pe tul negru si ne amintesc de hainele tipice ale bunicilor, cele ale lui John Galliano sunt putin mai mari, iar cele create de Dolce & Gabbana sunt mai mari si mai bine definite, pe fond negru, si au un punct popular de folclor care ne aminteste de rochiile flamenco.

Dior, Galliano, Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Bulinele iau cu asalt moda

Propunerea lui Roccobarocco foloseste un model atat de mare, incat chiar ne aminteste de costumul de clovn in timp ce Louis Vuitton si Anteprima ne ofera clasa si stil cu privire la combinarea bulinelor cu alte modele geometrice.

Pentru a crea aceasta tendinta, cel mai simplu este sa obtineti o tinuta cu buline cu care sa va jucati pentru a crea diverse combinatii.

Louis Vuitton, Anteprima, Roccobarocco, Anteprima

O alta alternativa de a va alatura tendintei intr-un mod mai original este de a opta pentru o pereche de pantaloni. Esprit ne ofera un model taiat drept, ideal pentru cei care doresc sa concentreze toata atentia asupra picioarelor, care se adapteaza putin la toate situatiile, in functie de modul in care ii combinam, iar pentru cei care sunt deja plictisiti de alb-negru clasic, avem de asemenea, multe optiuni de culoare pentru un aspect mai vesel si mai distractiv.