Ghid despre blugi și pantaloni

Cu siguranță v-ați dus de multe ori în magazin și când v-ați uitat la secțiunea pantaloni ați găsit o gamă largă de modele și stiluri de blugi și pantaloni despre care nu știați multe lucruri. Cu siguranță ați dat de blugi slim, skinny, boyfriend, țigaretă… o lungă listă de modele, forme și stiluri care v-au complicat viața. De aceea, vreau să vă câteva ceva despre tipurile de pantaloni care există.

Pantaloni skinny

Blugii skinny sau țigaretă sunt pantalonii cei mai strâmți din toți. Atât de tare de mulează pe corp, încât unii medici au spus că sunt fac bine sănătății. Este vorba de niște pantaloni foarte strâmți care se mulează perfect pe piele. Sunt confecționați dintr-un material elastic pentru a fi cât mai strâmți și sunt perfecți pentru a fi purtați cu botine cu toc jos. Fiind atât de strâmți alungesc picioarele. De multe ori abia se observă diferența între pantalonii skinny și cei slim fit.

pantaloni skinny

 Pantaloni Jeggings

Pantalonii jeggings sunt leggings care seamănă cu pantaloni de blugi. Este un model foarte strâmt și este confecționat dintr-un material elastic. În ultimul timp sunt foarte la modă pantalonii jeggings de tip push-up, care scot în evidență partea dorsală

pantaloni jeggings

 Pantaloni Slim

Pantalonii slim sunt foarte strâmți în partea din partea din spate și pe coapse, în timp ce pe picioare sunt mai lejeri. După cum am spus, uneori nu există mare diferență între pantalonii skinny și cei slim. Pantalonii slim se combină foarte bine cu o pereche de pantofi sport sau cu adidași.

pantaloni slim

 Pantaloni Boyfriend sau Girlfriend

Este vorba de blugi cu croială largă, talia lată și joasă. Numele vine de la faptul că sunt blugi mai masculini, deși cu timpul au evoluat la blugi girlfriend. Blugii boyfriend se pot combina cu pantofi cu toc plat, botine, tocuri sau pantofi sport. .  Cu ajutorul se pot crea ținute diverse în funcție de accesorii și celelalte articole vestimentare folosite. Puteți combina blugii cu o cămașă clasică și o vestă din blană sintetică. Este o ținută foarte elegantă și la modă. Se potrivesc foarte bine  și la o ținută  mai casual și informală

blugi boyfriend

tinute boyfriend

 Pantaloni Boot Cut sau evazați

După cum sugerează și numele lor, pantalonii boot cut sunt pantaloni ușor evazați care pot fi purtați cu cizme ascunse de pantaloni. Deși talia și coapsele sunt strâmte, pantalonii boot cut sunt pantalonii cei mai puțin strâmți din toate modelele, după cei boyfriend. Se pot combina cu bluze atunci când vreți să vă creați o ținută de zi. Dacă vreți să vă creați o ținută pe care să purtați seara, este indicat să vă alegeți topuri tip lenjerie din dantelă. Cel mai bine se potrivesc cu pantalonii boot cut pardesiile sau paltoanele drepte, sacoul sau jacheta de piele și pantofi cu toc.

blugi bootcut

Acestea sunt principalele modele de blugi pe care le puteți găsi în magazine. Unele dintre ele apar și dispar în funcție de tendința fiecărui sezon. Sper ca acest ghid să vă ajute să alegeți perechea de blugi potrivită pentru voi. Vouă ce model vă place cel mai mult?