Cum să combinăm botinele maro

Botinele maro s-au transformat în încălțăminte de bază în garderoba multor femei. Acest tip de încălțăminte pe lângă faptul că este frumos, se combină la perfecție cu o multitudine de articole vestimentare. Dacă nu ști cum le putem combina, îți voi spune în acest articol. 

Botine maro+blugi

Toate avem în șifonier o pereche de blugi, și pe lângă faptul că este un articol vestimentar versatil, se poate combina perfect cu o pereche de botine maro, cu toc sau fără toc. Cu aceste două articole vestimentare, ne vom putea crea ținute casual de zi cu zi, dar și elegante și simple în același timp.

botine maro+blugi

Botine maro+ articole vestimentare bej

O formă sigură de a combina botinele maro este cu articole vestimentare care fac parte din aceeași gamă cromatică, adică cu articole într-o nuanță diferită de maro, fie mai deschisă sau mai închisă. Ideal ar fi purtarea doar a cel mult două articole vestimentare în nuanțe diferite de maro, deoarece nu trebuie să exagerăm.

botine maro+articole bej

Botine maro + fuste și pantaloni scurți

Renunțând la ideea că fustele și pantalonii scurți se pot combina doar cu cizme înalte, putem combina aceste articole vestimentare și cu botine maro. Nuanțele de maro ale botinelor se potrivesc cu aproape toate culorile, de aceea putem alege fusta care ne place mai mult. Aceasta poate fi simplă, imprimată, în carouri, cu dungi, etc. Se va combina foarte bine cu botinele maro. În sezonul de iarnă, putem folosi ciorapi pentru a crea combinații diferite și pentru a fi la modă.

botine maro+fusta

Botine maro+ rochii

O altă opțiune ideală este combinarea botinelor maro cu rochii, pentru a ne picioarele în evidență și pentru a da o pată de culoare unei rochii albe. Nu trebuie decât să ne alegem bine stilul rochiei și a botinei. Nu trebuie să ne alegem o rochie foarte elegantă pe care să o combinăm cu botine casual, în stil militar, cowboy, etc. Ținând cont de acest lucru, ne vom crea niște ținute spectaculoase.

botine maro+ rochii

Botine maro+ ținute în stil militar

În ultimele sezoane culoarea verde militar este la modă. De aceea este momentul perfect pentru a profita de botinele maro din garderoba noastră. Ne putem crea o ținută în stil militar autentică, combinând o jachetă parka sau o jachetă verde kaki cu o pereche de blugi, fie lungi, fie scurți, o cămașă sau un tricou alb.

botine maro+ tinute stil militar

După cum se poate observa, cu ajutorul unor botine maro se pot face diverse combinații interesante. Având în vedere că se pot combina cu diverse articole
vestimentare este păcat să nu profităm de ele cât mai mult posibil. Vine primăvară și este momentul să le combinăm cu fuste sau pantaloni scurți. Ne vom crea astfel, ținute foarte interesante și în pas cu moda. Ți-au plăcut combinațiile pe care ți le-am prezentat? Dacă da, îți recomand să le încerci. De asemenea, îți recomand să citești și cum poți combina botinele bej. Cu siguranța ai și astfel de botine în garderobă. Fii o femeie cu stil în fiecare, indiferent de evenimentele la care trebuie să participi. Astfel, vei reuși să atragi atenția asupra ta.