Leggings din piele: idei de purtare

Unul dintre articolele vestimentare în tendință de câteva sezoane sunt pantalonii tip leggings. Aceștia sunt ideali datorită versatilității lor. Cu ajutorul  lor se creează ținute foarte frumoase și după ultima modă. Dintre toate tipurile de leggings pe care le putem găsi, fără îndoială, cei din piele neagră sunt cei ce triumfă. În acest articol vă voi dezvălui cheile de combinare a unor leggings din piele, pentru a arăta spectaculos cu diferite ținute. Alegeți ținuta care vă place și copiați-o!

Leggings din piele + articole vestimentare din denim

Aceasta este o combinație foarte la modă și încântătoare. Rezultatul este o ținută casual de purtat în timpul săptămânii. Combinați pantalonii cu o jachetă din denim sau cămașă de blugi. Sunt două articole vestimentare ce s-au transformat în articole must have în acest sezon.

leggings piele+denim

Leggings din piele+ pulover oversize

O ținută magnifică pentru zilele reci. Nu există o opțiune mai bună decât combinarea unor leggings din piele cu un pulover oversize tricotat sau de lână, care să vă permit să vă simțiți comod oriunde mergeți. După cum puteți observa, este un stil foarte versatil care poate fi completat cu niște balerini, niște botine plate, cu platformă, chiar și cu toc, pentru a părea mai zvelte. Jachetele largi de lână și hanoracele ce sunt la modă, de asemenea, sunt articole vestimentare ce se combină foarte bine cu leggings din piele.

leggings piele+pulover oversize

Leggings din piele+ cămăși sau bluze

Fiind un articol vestimentar atât de strâmt, acești pantaloni se combină foarte bine cu articole vestimentare superioare largi și fluide. Printre ele se află cămășile sau bluzele largi. Acestea sunt o opțiune excelentă. Alegeți  modelul de cămașă care vă place mai mult. Foarte frumoase sunt cămășile albe. Cu ajutorul lor vă puteți crea o ținută elegantă și modernă. Bineînțeles, cele în carouri roșii sunt ultima tendință și sunt ideale. Ele se pot purta descheiate cu leggings din piele. Este o ținută informală plină de stil.

leggings piele+bluza

Leggings din piele+ blazer

Dacă vreți să vă creați o ținută puțin mai formală, priviți la ținuta pe care o poartă jurnalista spaniolă Sara Carbonero. Este ideală pentru a radia la orice eveniment ce are loc seara. Combinați pantalonii cu un blazer tot negru și un tricou larg de culoare albă, pentru a crea o ținută mai izbitoare și atrăgătoare. Completați ținuta cu niște botine cu toc. Ținuta voastră va fi atfel una de nota 10.

leggings piele+blazer

Leggings din piele+ jachetă de piele

Dacă vă place ținuta rock, cel mai bine este să combinați acești pantaloni cu o jachetă care să fie tot de piele. Puteți opta pentru o jachetă din piele neagră, pentru o ținută complet neagră. Puteți da o pată de culoare ținutei cu o spectaculoasă jachetă de culoare roșie.  O altă alternativă la fel de spectaculoasă, în cadrul amplei colecții de jachete, este jacheta în stil militar, cu detalii din piele neagră, la mâneci sau în partea din față.

Acestea sunt câteva dintre ideile de purtare a unor leggings. Sper că aceste idei să vă ajute să vă creați ținute cu ajutorul cărora să atrageți atenția asupra voastră.

leggings+jacheta piele