Toamna denimul se poartă cu patch-uri

Denimul este la modă în acest sezon și marchează noi tendințe cărora nu le vom putea rezista. Denimul este peste tot și se impune în forță. Articolele clasice din denim nu pot lipsi din șifonier. Sunt esențiale pentru o ținută perfectă. În sezonul de  toamnă/iarnă ce va urma, se poartă cu fel de fel de detalii. Se poartă blugii cu patch-uri, rupți, etc.  Sunt articole vestimentare amuzante, cu patch-uri, ace, ținte, cu simboluri. Toate aceste detalii apar pe jachete, blugi, fuste și dau o pată de culoare și stil casual oricărei ținute.

Blugi Asos

Blugi mom deschiși la culoare, decorați cu stele, inimi, semnul victoriei. Se pot găsi în magazinele firmei.

blugi asos

 Jachet de blugi Levi´s

Levi´s optează pentru jachete de blugi decorate cu patch-uri inspirate de arta pop, cu aer retro. În plus, au ținte argintii care îi dau o notă rock.

jacheta blugi levi's

Jacheta de blugi Zara

Linia Looney Tunes optează pentru tendința denim cu patch-uri cu imagini proprii și mesaje precum  ‘Beep, beep’ sau‘What’s up Doc?’.  Așa sunt noile propuneri Zara. Amuzante și comode, modelele oversize atrag pe toată lumea.

jacheta blugi zara

 Fustă de blugi River Island pentru Asos

Fustă scurtă de blugi cu patch-uri cochete cu stele și inimi, detalii cu franjuri în partea de jos. O astfel de fustă se poate găsi tot la firma Asos.

fusta blugi asos

 Camașă de blugi Stradivarius

Profitând de ultimele reduceri, ne putem achiziționa o cămașă de blugi cu mânecă lungă plină de patch-uri. Acet model tineresc este de la firma Stradivarius.

camasa blugi stradivarius

 Jachetă de blugi Bershka

Jacheta drăguță și răcoroasă în stilul anilor 90, oversize, cu patch-uri cu fructe și înghețate este de la Bershka.

jacheta blugi bershka

Blugi rupți Zara

O altă propunere Zara din linia Looney Tunes este reprezentată de o pereche de blugi rupți cu talia medie și lungi până la gleznă.

blugi rupti zara

Poșetă Bershka

Chiar și accesoriile sunt pline de detalii. Dau o notă amuzantă oricărei ținute.  O astfel de poșetă poate fi găsită în magazinele Bershka.

poseta bershka

Blugi Liu Jo

Pentru ținutele mai moderne, sunt potriviți blugii decorați cu zircon și mini ținte strălucitoare. Acest model de la Liu Jo cu imprimeu lateral de zebră și mini ținte argintii, este ideal pentru o ținută foarte modernă.

blugi liu jo

 Jachetă de blugi Levi´s

O altă opțiune de transformare a jachetei de blugi sobre, este adăugarea unor ace. Dacă ne plictisim de un articol vestimentar, chiar noi îl putem schimba.  Levi´s nos ne propune această jachetă a cărui buzunar este decorat cu ace de toate felurile.

jacheta blugi levi's

Highly Preppy

O altă propunere foarte interesantă și potrivită pentru toamna care vine este salopeta de blugi plină de rupturi și fluturi drăguți. Această salopetă este de la firma Highly Preppy.

salopeta highly preppy

Salsa

Rupturile și florile din fire colorate decorează acești blugi perfecți pentru a da o notă veselă toamnei. Un model foarte interesant de la Salsa.

blugi salsa

După cum se poate observa, în noul sezon de toamnă care va sosi în doar două săptămâni, articolele vestimentare  din denim devin din ce în ce mai interesante. Datorită lor și a detaliilor cu care sunt decorate, ne vom putea crea tendințe foarte interesante.

Așadar, vă propun să începeți să vă achiziționați astfel de articole vestimentare. Ele nu pot lipsi din garderoba voastră.