Ținute potrivite pentru sfârșitul anului

2015 se apropie de sfârșit. Cu siguranță deja ați stabilit cum veți sărbători sfârșitul anului și începutul lui 2016, dar la ținută v-ați gândit? Dacă nu aveți nicio idee vă dau eu câteva în cele ce urmează. Sper ca aceste idei să reprezinte o sursă de inspirație pentru voi.

Ținute neagre și transparente

Negru niciodată nu se demodează. Pentru o petrecere întotdeauna este o bună opțiune având în vedere că este ușor de combinat. Negru vă va da o notă de eleganță. Și dacă veți folosi un ruj colorat sau accesorii colorate veți da un plus de culoare ținutei. O astfel de ținută se poate combina și cu articole vestimentare strălucitoare sau colorate. Articolele vestimentare transparente vă vor da la sfârșit de an o notă sexy și îndrăzneață.

tinute negre

Strălucire

Petrecerea de la sfârșit de an este ocazia perfectă pentru fi cât de strălucitoare vreți. Puteți face tot felul de combinații. În cazul în care nu vă alegeți o rochie, nu combinați articole vestimentare diferite cu paiete și sclipici. Nu trebuie să exagerați. Combinația dintre articole vestimentare strălucitoare cu altele mai sobre va fi una genială. O astfel de combinație este foarte bună dacă nu vă permiteți o ținută scumpă. Vă puteți cumpăra doar un articol strălucitor pe care să îl combinați cu alte articole pe care le aveți cu siguranță în șifonier. Astfel veți arăta perfect și veți fi pregătite pentru a vă lua la revedere de la 2015.

Rochii și fuste

Rochiile cu paiete sunt foarte frumoase. Dar dacă vouă nu vă plac, puteți alege o fustă strălucitoare. Există modele pentru toate gusturile. Un astfel de model de fustă se poate combina cu ciorapi închiși la culoare. Va fi o combinație foarte reușită.

rochii stralucitoare

Pantaloni

Cine a spus că este obligatoriu să purtați fustă? Fusta a fost  mereu considerată un articol vestimentar foarte feminin și potrivit pentru petrecere, dar și pantalonii strălucitori sunt foarte potriviți pentru sfârșitul de an. Puteți să vă alegeți pantaloni, fie scurți, fie lungi. O pereche de pantaloni negri, de piele sau leggings o puteți combina cu un articol vestimentar strălucitor pentru a completa ținuta.

pantaloni

  Ținute colorate la sfârșit de an

De multe ori există tendința de a alege negru și auriu pentru ținutele noastre de la sfârșit de an. Dacă vreți să ieșiți în evidență și să fiți diferite de restul lumii, dar vă plac culorile strălucitoare, puteți găsi o gamă variată de articole vestimentare de alte culori care sunt ideale pentru petrecerea de la sfârșit de an.

tinute colorate

Machiaj

Petrecerea de la sfârșit de an reprezintă o bună oportunitate pentru a vă machia așa cum doriți. Încercați un machiaj îndrăzneț pe care care nu îl puteți face decât într-o astfel de ocazie. Dacă nu vreți să riscați să încercați un machiaj nou și îndrăzneț chiar în seara petrecerii, este recomandat să vă machiați înainte pentru a vedea dacă vi se potrivește sau nu.

machiaj revelion

Ce spuneți, vă plac ideile mele pentru petrecerea de la sfârșit de an? Eu sper că vă plac, și că o să vă fie de ajutor în luarea celei mai bune decizii cu privire la ținuta voastră.