Cum să combinăm o vestă de blană

O vestă de blană nu este un articol vestimentar tocmai ușor de combinat, dar poate fi foarte șic dacă este combinată corect. Există diferite tipuri de veste: veste ce se adaptează formei corpului și altele maxi. Pe de altă parte, există veste din diferite tipuri de blană: cu textură diferită, culoare sau volum diferit. Atunci când combinăm vesta trebuie să ținem cont de toți acești factori. Cu ajutorul vestei putem crea în general trei tipuri de stiluri:

  1. Casual

Dacă combinăm vesta cu o pereche de blugi maro, albi sau albaștri sau cu alte articole vestimentare în acest stil, vom obține o ținută casual foarte interesantă. Dacă combinăm vesta cu blugi evazați vom crea o ținută în stil hippie. O putem purta și cu un pulover simplu pe dedesupt sau cu o cămașă. Combinată cu o fustă lungă vom reuși să accentuăm tenta etnică.

tinuta casual cu vesta

2. De noapte

Dacă combinăm o vestă de blană cu o ținută de seară putem crea o ținută foarte îndrăzneață și la modă. Se potrivește foarte bine cu fuste scurte și strâmte, tocuri înalte, accesorii și un machiaj frumos. De asemenea, o putem combina cu pantaloni de piele. În cazul în care o combinăm cu pantaloni de piele, este indicat ca vesta să fie de culoare neagră sau maro.

tinuta de noapte cu vesta

3. Elegant

Putem combina vesta care ne place mai mult cu cămașă sau chiar cu un sacou. Este o ținută ideală pentru mers la birou sau la o întâlnire cu prietenele. De asemenea, o putem combina cu pantaloni evazați, dar trebuie să ținem cont de silueta noastră, pentru ca aceasta să nu pară mai mare decât este. Putem folosi pantalonii evazați doar dacă avem picioarele lungi sau dacă ne încălțăm cu tocuri înalte.

vesta blana eleganta

Elemente de care trebuie să ținem cont când combinăm o vestă de blană

Textura

Este important să ținem cont de faptul că o vestă de blană este un element foarte reprezentativ și că atrage foarte mult atenția asupra ținutei noastre. De aceea, trebuie să ținem cont de tipul de vestă pe care îl alegem, având în vedere că există  o gamă variată de veste de blană. Dacă alegem o vestă de blană de diferite culori și mult volum, trebuie să alegem articole vestimentare mai discrete.

Volum

Dacă vesta noastră este foarte voluminoasă, trebuie să încercăm ca partea de jos a corpului să nu fie. Dacă purtăm o vestă voluminoasă și o fustă lungă și largă, nu ne va avantaja această ținută, chiar dacă vesta este foarte frumoasă, iar culorile și texturile articolelor vestimentare se combină bine. Putem încerca să compensăm volumul cu ajutorul unor pantaloni evazați dacă avem picioarele foarte subțiri.

Imprimeuri

Ca și în cazul texturilor, este mai bine să evităm imprimeurile atunci când purtăm o vestă de blană, deoarece putem atrage prea mult atenția asupra ținutei. Dacă purtăm un articol vestimentar colorat este bine ca celelalte să fie simple.

veste de blana colorate

Acestea au fost câteva sfaturi cu privire la cum putem combina o vestă de blană, sper să vă fie de folos. Dacă nu ați purtat o vestă de blană până acum fiinccă nu știați cum să combinați, acum știți. Puteți îndrăzni să o purtați și să fiți astfel în pas cu moda.