În această iarnă se poartă animal print

Vă doriți să fiți în pas cu moda? Ei bine, dacă vă doriți să fiți în pas cu moda, vă recomand să includeți în garderoba voastră articole vestimentare animal print. Acestea sunt un must have în acest sezon. Dacă veți urmări ultimele colecții de modă ale numeroaselor firme și ținutele street style, veți observa că acest imprimeu a trezit interesul tuturor. Este un imprimeu care este iubit și urât deopotrivă. Recunosc că mie îmi place foarte mult, de aceea am și decis să vă vorbesc despre el.

animal print

 Animal print-ul este un imprimeu cu totul aparte cu multă personalitate și atitudine. Nu este însă un imprimeu ușor de purtat. Cine îl poartă trebuie să știe când, unde și cum să-l poarte. În perioada de toamnă-iarnă însă, în care protagoniste sunt culorile neutre de bej, camel sau negru, este relativ simplu de a integra în ținutele noastre animal print-ul. În cele ce urmează vă voi da câteva idei despre cum se poate integra acest tip de imprimeu în ținutele noastre. Paltoane, pulovere, bluze, fuste, rochii, genți…în colecția toamnă-iarnă 2015-2016 ale diferitelor firme de modă se găsește o gamă variată de articole vestimentare cu animal print. Majoritatea articolelor vestimentare sunt cu imprimeu leopard, care este cel mai popular dintre toate.

 haine print leopard

 

Între articolele vestimentare cu imprimeu leopard, paltoanele cu croială dreaptă cu buzunare, sunt probabil cele mai populare. Există diverse astfel de modele de paltoane. Se pot combina cu blugi și teneși, o ținută cu caracter sport. Se poate purta și ca palton peste ținute complet negre, fie într-un stil casual, fie sofisticat.

pulovere animal print

Mai puțin obișnuite sunt puloverele și cămășile animal print. Dar după se poate observa în imaginea de mai sus, se pot combina cu stil, fie cu o pereche de blugi, fie cu pantaloni bej din lână, fie cu o fustă de piele într-o nuanță camel. Combinarea puloverului în partea inferioară cu articole vestimentare în nuanțe neutre poate fi o bună opțiune.

tinute animal print

O altă formă inteligentă de a combina puloverele, fustele sau rochiile cu imprimeu leopard este cu articolle vestimentare simple în culori precum negru sau denim. Important este să lăsăm ca imprimeul leopard să fie cel care iese în evidență și atrage toată atenția asupra noastră.

Dacă nu aveți curaj să purtați articole vestimentare animal print, dar nu vreți să renunțați la ținutele cu un aer sălbatic, puteți opta pentru accesorii la modă. Acestea se pot transforma în cei mai buni aliați ai voștri. Botine, genți, eșarfe…accesoriile animal print constituie o alternativă mai subtilă.

Eu cred totuși, dragi femei cu stil, că se merită ca în acest sezon să îndrăzniți să purtați articole vestimentare animal print. De ce? Pentru că din punctul meu de vedere sunt foarte șic și vă pot ajuta să atrageți atenția asupra voastră. Nu contează pentru ce articole vestimentare de acest gen optați, important este ca în acest sezon să faceți loc în garderoba voastră măcar unui articol animal print. Veți vedea că odată ce îl veți purta vă veți simți foarte șic și bineînțeles în pas cu moda.