Cum putem combina botinele vișinii

Feminină, elegantă și perfectă pentru perioada rece. Așa este culoarea vișinie, cunoscută  și ca bordeaux, una din nuanțele la modă în perioada de toamnă-iarnă. Este o culoare cu personalitate și forță, de aceea este potrivită majorității femeilor. Este o culoare care transmite energie, securitate și putere. În cele ce urmează vă voi da câteva idei și trucuri despre cum putem combina botinele vișinii. Acestea sunt o alegere perfectă în această perioadă rece.

Botine vișinii: ținută casual

Deși culoarea vișinie creează o imagine serioasă și elegantă, se poate profita mult de ea, creând o combinație tinerească și casual. Pentru a crea o astfel de ținută proaspătă și tinerească este nevoie de o pereche de blugi skinny, un pulover larg și o jachetă de piele sau un poncho larg și o pălărie. Aceste articole vestimentare pot fi o soluție ideală pentru combinarea cu botine vișinii. Putem crea astfel o ținută informală, lejeră, perfectă pentru această perioadă.

O altă opțiune perfectă pentru combinarea cu botine vișinii în stil casual este ținuta rock. În acest caz, este indicat să alegem pantaloni de piele skinny, cămașă în carouri în nuanțe vișinii pentru a crea o ținută modernă.

tinuta casual botine visinii

 

Culori care se combină cu botine vișinii

Cu ajutorul botinelor vișinii vom reuși să dăm o pată de culoare ținutei. Cu toate acestea, este necesar să știm care sunt culori care se combină cel mai bine cu această culoare, pentru ca ținuta noastră să fie perfectă.

Culorile care se combină bine cu cea vișinie sunt cele închise și reci. Nuanțele de negru, gri, verde militar sau nuanțele neutre precum alb și bej și albastru sunt la modă și sunt o opțiune perfectă pentru a fi combinate cu botine vișinii. Nu trebuie să uităm nici de ținutele monocromatice în care vișiniul este vedetă.

Important este să ținem cont de faptul că această culoare are forță și poate da personalitate ținutei noastre. De aceea este indicat să dăm o pată de lumină și eleganță ținutei alegând botine vișinii. În acest fel încorporăm culoarea într-o manieră corespunzătoare, fără a supraîncărca ținuta, dându-i astfel eleganță, siguranță și multă putere.

culoare visinie

Botine vișinii: cele mai potrivite articole vestimentare

Culoare vișinie este o culoare la modă. Multiplele sale combinații și opțiuni într-o ținută, îi dau o valoare inegalabilă. Astfel, această culoare este perfectă pentru a contrasta culorile reci ale iernii. Pentru a crea o ținută frumoasă cu botine vișinii, fie cu toc, fie fără toc, se poate opta la multiple articole vestimentare.

Putem combina botinele vișinii cu blugi drepți sau skinny, cu pantaloni scurți de blugi, negri și de piele. De asemenea, putem alege rochii evazate sau fuste cu talia înaltă pentru a părea mai zvelte. Pielea va fi unul din cei mai buni aliați pentru botine vișinii. Pentru a face senzație, este indicat să ne alegem o ținută simplă, fără prea multe accesorii, pentru ca tocmai botinele vișinii să fie cele care ies în evidență.

combinatii botine visinii

De asemenea, ele pot fi combinate și cu imprimeuri etnice, florale, cu dungi, în carouri. După cum se poate observa, botinele vișinii sunt foarte ușor de combinat dacă ne alegem articolele vestimentare și culorile potrivite.

botina visinie