Cum putem combina botinele gri

Botinele gri reprezintă un articol de încălțăminte clasic, cu mult stil în perioada de toamnă-iarnă. Putem alege între multiple modele, materiale și culori, pentru a da ținutei noastre o imagime proaspătă, casual și foarte la modă. În acest articol vă voi spune cum putem combina botinele gri. Este una dintre culorile de care putem profita cel mai mult, având în vedere că după negru și alb este culoarea cea ușor de combinat și purtat.

Botine gri: ținută casual

Ce poate fi mai casual decât blugii? Sunt un articol vestimentar perfect și un pariu sigur pentru look casual, informal și la modă. Putem alege o preche de pantaloni skinny pe care să-i combinăm cu un pulover larg sau o cămașă în nuanțe de gri sau alb, o geacă de piele sau un palton călduros împletit sau de lână.

Botinele gri, indiferent de nuanță, vor nu trece neobservate și vor da o notă sofisticată și elegantă ținutei de zi cu zi. Este indicat ca blugii noștri skinny să fie de un albastru viu, astfel botinele vor ieși și mai mult în evidență.

botine gri look casual

Botine gri: nuanțe argintii

Eleganță, distincție, sobrietate și formalitate sunt cțteva dintre caracteristicile nuanțelor gri. Putem însă crea un look autentic de seară cu botine gri dacă le combinăm cu nuanțe argintii. Putem alege o pereche de leggings sau o pereche de pantaloni skinny de piele, o bluză cu bretele argintie sau cu nuanțe strălucitoare, o geacă în stil rock. Va fi o ținută ideală pentru ieșit cu prietenii în club la distracție.

O altă magnifică opțiune este alegerea unor botime strălucitoare sau într-o nuanță de gri argintiu. În acest caz putem opta pentru nuanțe de negru, alb, gri sau argintiu pentru crearea unei ținute perfecte pentru noapte.

botine gri-nuante argintii

Botine gri: ținută avangardistă

Pentru crearea unei ținute avangardiste, actuale și proaspete, nuanțele gri sunt esențiale. Pentru a da o notă de culoare ținutei, putem combina botinele și alte articole vestimentare gri cu nuanțe vineții, roșu, roz, mov și albastru, în afară de cele neutre precum bej, alb și negru. Pentru o ținută elegantă, putem opta pentru o rochie largă sau evazată sau pentru niște pantaloni scurți și un pulover larg ori o bluză și ciorapi groși. Ne vom crea o ținută foarte frumoasă.

Pentru a avea o ținută actuală care să fie în ton cu botinele noastre, trebuie să ne jucăm cu toate tonalitățile. Putem integra câte nuanțe vrem astfel încât combinația de gri să fie bine integrată.

botine gri-tinute avangardista

Botine gri: culori clasice

Negru este culoarea clasică din șifonierul nostru care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din șifonierul nostru. Combinația dintre botinele gri și culoarea neagră este una recurentă. Putem opta pentru o ținută elegantă, casual complet neagră și niște botine gri. O astfel de ținută va fi potrivită pentru birou sau oricare alt eveniment social.

Rochiile negre, vișinii sau albastre cu puțin imprimeu neutru și ele merg foarte bine combinate cu botine gri. Un pariu sigur este și alegerea unei ținute clasice alb-negru pentru niște botine gri.

botine gri-culori clasice

Pentru a ne convinge dacă aceste combinații funcționează, trebuie să le încercăm.