Combinații de culori care se poartă în fiecare primăvara

După zile întregi de iarnă aspră, primăvara este aici, într-adevăr ca un curcubeu după o ploaie torențială puternică. Și salutăm noul sezon ca niște copii, pe măsură ce lumea se umple de culori.

Cele mai minunate combinații de culori pentru această primăvară și orice primăvară pentru care contează sunt acelea care creează acea senzație de seninătate și lumină care vine odată cu sfârșitul sezonului de iarnă și începutul unui alt sezon înflorit.

Iată cinci combinații de culori care sunt perfecte pentru primăvară și le puteți încerca în curând!

Albastru și portocaliu

Această combinație de culori este o preferință personală a mea în primăvara și vara. Există pur și simplu ceva diferit ls această combinație: portocaliu nu este la fel de contrastant cu albastru ca galben și albastru nu este prea saturat pentru portocaliu. Puteți merge pentru o nuanță neclintită de portocaliu și o puteți asocia cu o nuanță de albastru închis sau puteți avea ambele în nuanțe întunecate.

moda tendinte

Galben și violet

Am constatat că, în timp ce oricare dintre cele două culori este minunat de asociat cu multe alte culori, combinația de culori galben și purpuriu este pur și simplu perfectă pentru primăvară. Combinând o nuanță strălucitoare cu ceva elegant, tonificând regalitatea unei culori de violet închis și făcându-l uorizabil casual. Aș merge fie pentru o nuanță de galben solid cum ar fi gălbenușul de ou, fie ceva delicat și ușor ca pastel, cum ar fi galbenul canar. Acestea sunt minunate pentru a le asocia cu purpuriu regal.

galben mov

Roz și verde

Rozul este adesea asociat cu albastru, deoarece este opusul neoficial al lui roz. Roz pentru fetițe, albastru pentru băieți … Și sunt o combinație de culoare excelentă, recunosc. Dar dacă vreți co combinație diferită în acest sezon? Verde ar fi una dintre puținele culori care vor fi perfecte pentru a fi încorporate într-un costum roz. Acest lucru se datorează faptului că “neutralitatea sexului” a tonurilor verzi determină stereotipul “roz pentru fete” .

verde

ros

Bej și roșu

Dacă credeți că nuanțele întunecate și bogate, cum ar fi roșul închis sunt doar pentru toamnă și iarnă, ați crezut greșit. Dacă împerecheați roșu cu nuanțe neutre și luminoase ca bejul și încorporați roșu doar într-o cantitate mică, atunci este o combinație de culoare excelentă pentru un costum de primăvară. Bejul și roșul, în special, sunt o combinație de culoare excelentă pentru primăvară. Aceasta ar fi o combinație minunată de culoare pentru serviciu.

bej rosu

Turcoaz și fuchsia

Aceasta este asemănătoare cu cea roz și verde, cu o mică uncie de albastru. Diferența mare între fuchsia / turcoaz și roz / verde este că primul este un ton de bijuterie. Un costum turcoaz și fuchsie va fi grozav pentru orice petrecere, fie ea formală sau informală.

costum fuchsia