Cum să te îmbraci bine

În prezent moda iese din tipare. Celebritățile joacă un rol din ce în ce mai important când vine vorba de a fi bine îmbrăcate, dar a urma stilul acestora nu este suficient pentru a fi bine îmbrăcate. Secretul constă în a avea încredere în gustul personal, fără a exagera, urmând trendurile externe care ne influențează, și știind să alegem ținuta perfectă pentru o anumită ocazie.

Pulovere fine

Alegerea de astfel de pulovere nu înseamnă puloverele largi sunt interzise. Un articol vestimentar este mare când depășește linia umerilor noștri, ne cad de pe umăr. Nu este indicat să purtăm astfel de articole dacă vrem să fim bine îmbrăcate. De asemenea, nu trebuie să purtăm haine suprapuse. Există un mit iarnă potrivit căruia trebuie să purtăm haine multe, groase. Însă dacă ne dorim să fim îmbrăcate bine este suficient să alegem un pulover subțire, o pereche de blugi, și un palton pe care să-l îmbrăcăm când ieșim afară. Articolele vestimentare fine întotdeauna ne vor ajuta să fim bine îmbrăcate

pulovere fine

Cămașă denim

A purta un articol vestimentar la modă niciodată nu a fost mai ușor. A recurge la denim este întotdeauna o bună opțiune, atât pentru partea superioară a corpului, cât și pentru cea inferioară. Purtând denim ca și o a doua piele zi de zi ne poate ajuta să fim bine îmbrăcate. Cămașa din denim poate fi purtată, atât ziua, cât și noaptea, este un articol clasic cu care nu putem da niciodată greș.

camasa denim

Geacă de piele

Un alt articol care ne poate ajuta să fim bine îmbrăcate este geaca de piele. Putem alege diverse modele de geci de piele, confortabile, la modă și foarte versatile. Se pot combina cu un pulover subțire, cu o maletă, un tricou, o cămașă. Este foarte simplu să fim la modă și să ne îmbrăcăm bine folosind o geacă de piele.

geaca de piele

Eșarfe de lână groase

A avea gâtul, capul, mâinile sau gleznele încălzite este primordial. Pentru a le încălzi, este necesar ca articolele vestimentare au acesorile alese să fie dintr-un material călduros. Trebuie să alegem zona corpului care este cea mai expusă atunci când ieșim afară și să căutăm accesoriul care să îndeplinească această sarcină, fără a nu uita că nu trebuie să ne înfofolim. Cu ajutorul unei eșarfe călduroase de lână ne putem încălzi corpul și arăta foarte bine.

esarfe lana

 

Denim, siena, roșu și negru

Cum putem alege niște culori potrivite care se combină fără a fi ridicule sau prea simple? Putem alege negru care se combina cu orice? Este foarte dificil de a alege culorile potrivite.  Multe dintre noi, femeile, cad în în capcana copierii stilului, ca în principiu este bine, dar există riscul de a ne pierde din originalitate, iar stilul să devină o uniformă. Scopul este de a ne crea un stil propriu, iar pentru a reuși acest lucru, trebuie să riscăm. Trebuie să vedem dacă culorile alese există în natură, deoarece este un exercițiu amuzant și creativ. Pământ, mare, cer, apus: niciodată nu o culoare plină în ele. În fiecare secundă au loc variațiuni, fuziuni, amestecuri și degradeuri. De aceea, este bine să fim buni observatori ai cotidianului. Ne poate ușura în alegerea zilnică. Culorile opuse se combină foarte bine , deoarece se completează foarte bine.

combinarea culorilor