Cum să porți imprimeurile la modă în această toamnă

Pentru a fi fashion în această toamnă, trebuie să știi cum să porți imprimeurile la modă. Și tocmai de aceea, în aceast material, discutăm despre cele mai cool ținute care pot fi obținute, apelând la imprimeuri care dau tonul în modă. Însă cel mai important lucru rămâne ceea ce am spus mereu și anume faptul că trebuie să alegi mereu acele tipuri de imprimeuri care ți se potrivesc și care te reprezintă. Ceea ce îți oferim noi, este doar o listă de sugestii, care să te ajute atunci când ești în pană de idei. Și iată ce am pregătit pentru tine.

Începem cu… imprimeurile florale

Și asta pentru că acestea nu se demodează niciodată. În plus, sunt feminine și cochete. Și se poartă atât pe sacouri, bluze, cât și pe fuste, rochii. Și este important să mergeți pe ideea de contrast în această toamnă și anume: să alegeți florile așezate pe un fundal un alb sau negru, pentru a ieși și mai bine în evidență. De regulă, fiind toamnă, sunt recomandate imprimeurile florale purtate pe fundal mai închis, așa cum la modă sunt și culorile ceva mai șterse, mai închise. Recomandarea noastre o rochiță cu imprimeuri florale, vintage, eventual cu guler și dantelă.

rochie cu flori de toamna

Imprimeuri tribale

O idee bună sunt și eșarfele cu acest tip de imprimeuri sau chiar puloverele. Mai ales cele scurte în talie, purtate cu pantaloni cu talie înaltă.

imprimeuri tribale

Imprimeuri animal print

Ai grijă însă cum le combini pentru a nu părea ridicolă. Reprezintă imprimeuri pretențioase.

rochita animal print

Dungi

Dungile sunt prezente în fiecare sezon, iar designerii le-au inclus în colecțiile lor pentru toamna-iarna 2015 la Paris, Milano, New York sau Londra. Poți purta orice model, de la dungi orizontale, la cele verticale, de la dungi groase, la dungi subțiri. Iar cele verticale sunt ideale pentru că oferă impresia de alungire, adăugând câțiva centimetrii siluetei tale. Așadar, vei fi cochete și vei părea și mai înaltă. Alege rochie cu dungi sau un sacou.

dungi

Carouri

Carourile sunt imprimeurile vedetă ale acestui sezon de toamnă. Iar datorită acestui fapt, și cămașa în carouri este un must. Și o poți purta legată în jurul taliei, eventual cu un tricou simplu, negru sau orice altă culoare. Și dacă tot am pomenit de carouri, pentru un astfel de look sunt indicate și fustele cu carouri. Mai lungi sau mai scurte. Și o astfel de ținută se asortează și cu un colier de metal pentru a da o notă deosebită ținutei.

carouri