Ce fuste să vă cumpărați în această toamnă

Vă place să mergeți la cumpărături? Vă place să umblați ore în șir prin magazine în căutarea articolelor vestimentare la modă? Perfect. În această toamnă/iarnă când mergeți la cumpărături, uitați-vă după fuste evazate (cloș). Fustele evazate sunt versatile, distractive, elegante. Le veți putea găsi în colecțiile din acest sezon ale marilor firme de modă. Înainte de a vorbi despre câteva modele interesante, vă spunem că termenul cloș, vine din termenul francez évasée, adică clopot. Prin urmare, este o fustă care marchează talie și care se lărgește în formă de O la baza. O astfel de fustă ascunde șoldurile, favorizând atât femeile cu curbe, cât și cele fără curbe.

Fuste cloș în culori neutre

Fustele cloș în culori neutre sunt foarte versatile. Modelele de fuste cloș în culori sobre ar fi bine să facă parte din garderoba voastră din acest sezon. Cu ajutorul unei astfel de fuste vă puteți crea o ținute feminine potrivite pentru a merge la birou, la o întâlnire cu prietenii sau la un eveniment mai formal.

Rezultatul final va depinde de modul în care veți combina fustele cloș. Le puteți combina cu un pulover  într-o culoare vie. O astfel de ținută este potrivită pentru a merge la birou. Dacă vreți să vă creați o ținută pentru un eveniment informal, fusta cloș o puteți combina cu o bluză din mătase cu imprimeu. Dacă vreți să vă bucurați de o după-amiază cu prietenii, alegeți-vă o fustă cloș, un top și un cardigan. Toate firmele sunt de acord cu privire la faptul că, astfel de ținute trebuie combinate cu cizmulițe cu toc înalt.

fuste clos in culori neutre 2015

Fuste cloș cu imprimeu

Deși poate părea ciudat, îm această toamnă-iarnă 2015 veți putea găsi o fustă cloș, cu imprimeu, la fel de ușor precum veți găsi o fustă de bază în nuanțe neutre. Firmele mari au optat pentru fuste cu imprimeu, propunând modele cu imprimeuri florale, paisley și geometrice, printre altele. Sunt modele într-o gamă amplă de culori, în principal roșu și verde.

fuste cu imprimeu 2015

Fuste cloș de ocazie

Fiind un articol vestimentar foarte feminin, fusta cloș este un element cheie în colecțiile de ocazie. Există numeroase modele cu tul , dar și modele cu broderie  sau dantelă. În ceea ce privește culorile, tonurile de negru și nud sunt favoritele acestui sezon.

Deși le  favorizează pe toate tipurile de femei, există mai multe caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când achiziționați o fustă cloș.Când vă alegeți o fustă cloș, aveți grijă ca aceasta să nu fie prea voluminoasă. Dacă aveți câteva kilograme în plus, fusta prea voluminoasă nu vă va avantaja.

O altă caracteristică pe care trebuie să o luați în considerare este lungimea fustei. Evitați să fie mai lungă de genunchi dacă sunteți mici de statură, deoarece veți părea și mai mici de statură. Dacă sunteți înalte și zvelte, puteți opta pentru una dintre tendințele sezonului,  fusta cloș midi. Acum, că știți ce fuste să vă cumpărați în această toamnă, nu trebuie decât să mergeți la cumpărături și să vă alegeți modelul care vă place mai mult. Spor la cumpărături!

fuste de ocazie 2015