Jachete de piele

Timp de mai multe decenii, pielea a fost materialul preferat de designeri. Secretul principal este că pielea este un material unic – puternic și flexibil, capabil să întruchipeze aproape orice inovație de modă prin decor, textură și detalii.

Pe lângă faptul că rămâne numărul unu pe lista de tendințe majore de modă, o jachetă de piele este în continuare elementul cel mai practic de îmbrăcăminte, pentru că nu se teme de ploaie, vânt, și nu necesită nici o îngrijire specială, pe lângă faptul că nici un alt articol de modă nu poate crea o astfel de pereche armonioasă cu haine în stil bussines, cu blugi sau o rochie de sifon, făcând orice ținută extrem de modernă.

Jachetă de piele supradimensionată

Tendința volumului excesiv continuă să conducă printre tendințele modei. Această tendință nu este o surpriză! Cu toate acestea, designerii continuă să găsească tot mai multe idei noi. O siluetă liberă, umeri reduși și mâneci voluminoase.

jacheta

Jachetă de piele asimetrică

Jacheta de piele, cu un fermoar asimetric este tendința actuală a noului sezon. Datorită fermoarului asimetric original, puteți experimenta cu gulerul, creând ținute diferite.

Jachetă de piele fără guler

Contradicțiile în modă ne fac viața mai interesantă. În plus, totul tinde să ajungă la un echilibru, astfel încât luați în considerare această tendință elegantă, feminină și nobilă, perfectă pentru primăvară și vară ca o alternativă la gulerele asimetrice complexe.

Jachetă de piele în stilul retro

Siluetele retro în interpretarea lor modernă – nici măcar un singur sezon de modă nu trece fără a reveni la o anumită epocă. Astăzi, acestea sunt inspirate din anii ’80.

Jachetă de piele romantice

Stilul romantic este o prioritate în primăvara și vara. Probabil aceasta este tendință de modă elegantă și rafinată, pe nedrept deplasată în ultimii ani, cu tot felul de manifestări unisex. O siluetă feminină, o talie accentuată, numeroase pliuri, volane și accente pe sânii și șolduri sunt caracteristicile tradiționale inerente ale unei imagini romantice.