Fusta mini este la modă: idei de stil

 

Vă place fusta mini? Daaa!!! Trebuie să știți că este la modă. De aceea vreau să dau în acest articol câteva idei de stil, pentru a ști cum să purtați articolul momentului: fusta mini. Ținând cont de faptul că este un articol vestimentar foarte provocator, trebuie să-l purtăm cu mândrie, dacă vrem să ne evidențiem picioarele în acest sezon. 

Să încep cu puțină istorie. Fusta mini a apărut prin anii 60 ca un articol vestimentar feminist provocator al femeilor ce se îmbrăcau după cum doreau. În acele vremuri fusta mini s-a transformat într-un hit de stil în lumea modei. Și această fustă mini a făcut parte din garderoba femeilor până în prezent. 

fusta mini

Până la ce vârstă se poate purta fusta mini?

Nu îmi place să cred că moda are vârstă. Nici articolele vestimentare nu ar trebui să aibă vârstă. Cred că fusta mini este potrivită pentru femei de orice vârstă. La urma urmei este o chestiune de încredere. Dacă o femeie se simte minunat cu o fustă mini, de ce nu ar purtat-o? Este clar că, există anumite reguli care trebuie respectate, pentru ca picioarele noastre să arate frumos și cu stil, dar nu este vorba despre o chestiune de vârstă. În anii 60, atunci când a apărut această fustă, dacă o femeie trecută de 40 de ani ar fi purtat o astfel de fustă, oamenii ar fi comentat. Însă din fericire această problemă a fost depășită, și fustele mini pot fi purtate de femei de orice vârstă, care au încredere în ele însele și se simt bine cu silueta lor. Este adevărat că fetele mai tinere optează pentru fuste foarte scurte și odată cu înaintarea în vârstă lungimea fustei crește până ajunge la aproximativ 37 de centimetri. Pentru ca fusta să poată fi numită mini nu trebuie să depășească jumătatea coapsei.

După cum bine cred că știți, se poartă denimul. Fusta denim scurtă care se afla în șifonierul femeilor în anii 90 este senzația momentului și, fără îndoială, o vom vedea mult în această vară. Acest tip de articole vestimentare se combină foarte bine cu sandale, pantofi sport,  sandale cu talpă îmbrăcată în sfoară, botine și chiar stiletto mai sofisticați. Aceste tipuri de încălțăminte sunt potrivite pentru ținutele cu fuste mini.

varsta pentru fusta mini

Ciorapi: Da sau nu?

Având în vedere că în sezonul de primăvară soarele nu ne zâmbește atât de tare, se pot purta fără probleme ciorapi. Se poate opta pentru ciorapi transparenți, care să fie întotdeauna foarte fini și care să nu strălucească deloc. Așa că, din punctul meu de vedere, dacă aveți de gând să purtați o fustă mini cu pantof închis, ciorapii nu vor fi un impediment. Evident, în plină vară, sub nicio formă nu sunt potriviți ciorapii.

fusta mini+ciorapi

După cum v-am spus, fusta mini este la modă. Aveți o astfel de fustă în garderoba voastră? Care este opinia voastră despre acest articol vestimentar la modă? Voi cu ce o purtați? Țineți cont de vârsta voastră, atunci când vă alegeți fustele pentru diferite evenimente? Nu uitați că totul ține de cum vă simți cu ținuta pe care o purtați, nu neaparat de vârstă.