Trucuri de la celebrități pentru a părea mai înalte

Noi, femeilor, ne place să părem mai înalte decât suntem. Pentru a reuși acest lucru apelăm de cele mai multe ori la pantofi. Într-un articol anterior v-am dat câteva sfaturi vestimentare pentru a părea mai înalte. În articolul de astăzi, mi-am propus să seria dezvăluirilor și să spun câteva trucuri de la celebrități pentru a părea mai înalte. 

Multe celebrități nu sunt foarte înalte. De exemplu, exuberanta Salma Hayek are doar 1,55, Eva Longoria măsoara doar 1,57 cm și eleganta Sarah Jessica Parker doar 1.60 cm. Dar, indiferent de înălțimea joasă, ele au trucuri pentru  părea mai înalte și arată mereu extraordinar. Vreți să aflați și voi care sunt aceste trucuri?

În acest articol, după cum deja v-am spus, vă voi dezvălui trucurile celebrităților pentru a părea mai înalte. Cu ajutorul unor trucuri simple vă veți putea disimula înălțimea. Sunteți pregătite pentru a vă transforma în vedete?

Împrieteniți-vă cu fustele scurte și rochiile scurte. Acest truc de frumusețe este esențial pentru a părea mai înalte. Este un truc pe care cântăreața
 Kylie Minogue, cu o înălțime de 1,52 cm, niciodată nu-l uită înainte să urce pe scenă. Arătați-vă picioarele cu articole vestimentare scurte iar picioarele voastre vor părea mult mai lungi decât sunt în realitate. Încercați acest truc!

fuste si rochii scurte

Îmbrăcați-vă cu pantaloni și fuste cu talia înaltă. Este unul din trucurile celebrităților pentru a părea mai înalte. Acest truc este folosit mai ales de frumoasa Scarlett Johanson. Este una dintre celebritățile care folosește cel mai mult acest truc. Actrița, cu o înălțime de 1, 60 cm, se îmbracă întotdeaun cu articole vestimentare cu talia înaltă. Le combină cu topuri scurte. Astfel, picioarele ei par mai lungi și mai subțiri.

pantaloni talie inalta

Uitați de imprimeuri. Unul din trucurile celebrităților pentru a părea mai înalte, este de a vă îmbrăca cu articole vestimentare simple și, când este posibil cu un total look, adică, cu o ținută de o singură culoare. În acest veți părea mai înalte, mai ales, dacă culoarea aleasă este închisă. Actrița Eva  Longoria, care are o înălțime de 1.57 cm, este fidelă acestui truc de frumusețe.

total look femei inalte

 

Purtați diverse accesorii pe cap. Celebrități de talia Victoriei Beckham își pun diferite ornamente pe cap pentru a putea părea mai înalte precum șăpci, pălării. Își fac coafuri înalte. Aceste elemente care în principiu par doar decorative, sunt, de asemenea, gândite pentru a câștiga câțiva centrimetri în plus. Toate celebritățile care au apelat la un astfel de truc au părut mai înalte în fața camerelor.

accesorii par femei inalte

Pantofii cu toc sunt cei mai buni aliați ai voștri. În  mod evident, unul din trucurile infailibile la care apelează celebritățile pentru a părea mai înalte, este purtarea de pantofi cu toc foarte înalt. Celebrități precum Lady Gaga sau Shakira niciodată nu ies din casă fără pantofi cu toc. Îndrăzniți și voi să purtați pantofi cu toc înalt. Astfel, veți câștiga câțiva centimetri în plus și o notă mai feminină.

pantofi cu toc femei inalte

Ce spuneți de aceste trucuri ale celebrităților pentru a părea mai înalte, vă plac? Știați despre aceste trucuri? L-ați încercat? Dacă nu, ați vrea să le încercați? Eu vă recomand să le încercați…