Cum să te îmbraci când nu știi ce să alegi

Ai șifonierul plin și nu știi cu să te îmbraci? Toate femeile pățim așa. Suntem atât de plictisite de îmbrăcămintea noastră, încât nu mai știm ce să alegem. În acest aticol îți propun câteva ținute care sper să te inspire. Sunt ținute cu articole vestimentare clasie pe care sigur le ai șifonier. 

Ținută alb cu negru

Amestecul dintre alb și negru niciodată nu dă greș. Inversează ordinea și încearcă o fustă pantalon albă pentru a da o nouă viață puloverului negru simplu.

tinuta alb+negru

 Pulover Pull&Bear

Un articol clasic din șifonierul tău trebuie să fie un pulover negru ca cel Pull&Bear din imaginea de mai jos.

pulover negru

Ținută cu sacou

Alege o fustă pantaloni au una midi, iar în loc de vestă, un sacou negru și tocuri. Un amestesc deloc riscant, dar 100% de succes.

tinuta cu sacou

Ținută neagră

Dacă își place să te îmbraci în negru aproape din cap până în picioare, încearcă să dai o pată de culoare ținutei. Alege o pereche de pantofi sport colorați.

tinuta neagra

Ținută cu blugi

Nu trebuie să ratezi această combinație. Pulover negru, blugi rupți și pantofi sport. Dacă te descalți de pantofii sport și își pui pantofi cu toc, vei avea o ținută pentru întreaga zi.

tinuta cu blugi

Ținută cu cămașă albă

Cămașa albă este unul din acele articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din șifonier. Posibilitățile sale sunt infinite. Cămașa din imagine este de la Topshop.

tinuta cu camasa alba

Ținută minimală

Atât de simplă și eficientă. Dacă nu știi cu să te îmbraci, încearcă o pereche pantaloni cu fundă, cămașă albă, sandale (sau pantofi) și o geantă colorată.

tinuta minimală

Ținută cu fustă

Când vremea se va încălzi, combină o cămașă albă cu o fustă de blugi, niște teniși sau niște adidași.

tinuta cu fusta

Ținută pentru școală/universitate

Combina cămașa albă cu o fustă scurtă puțin cloș și niște pantofi masculini. Îți vei crea o ținută foarte interesantă.

tinuta universitate

 Ținută cu fustă midi

Fusta midi este relativ dificil de purtat, dar odată ce te obișnuiești, nu vei vrea altă lungime. Fusta din imagine este de la H&M.

tinuta cu fusta midi

Ținută cu  cămașă denim

O cămașă de blugi întotdeauna  se combină perfect cu o fustă midi, deoarece o face mai puțin formală. Dacă adaugi niște pantofi plați, rezultatul este și mai bun.

camasa denim+fusta midi

 Ținută cu crop top

Dacă ți-o poți permite, alege-o. La fusta ta midi cu talia înaltă, un crop top ar merge foarte bine. Nu uita de accesoriile colorate.

tinuta cu crop top

Ținută cu vestă

Un stil simplu, deloc studiat și cu elemente cheie ale sezonului. Fustă midi, tricou alb și vestă de blugi. O ținută perfectă

tinuta cu vesta blugi

Pantaloni militărești

O tendință care vine și se duce, dar care în acest sezon se impune în forță. Pantalonii cu croială și culoare militară sunt o piesă bună în șifonierul tău. Pantalonii din imagine sunt de la H&M.

pantaloni militaresti h&m

Ținută clasică chic

Nu contează ce porți, ci cum porți. Pantaloni verzi, tricou alb oversize și sandale. Este o ținută clasică chic, nu crezi?

tinuta clasica chic

Ținuta perfectă

Nu te complica și caută soluția acestei lipse de inspirație printre articole vestimentare în culori simple și în articole precum este jacheta de piele.

tinuta cu jacheta piele

Ținută cu pantaloni militărești

Nu sunt potriviți pentru toate femeile, ar pot fi încercate diverse combinații. Încearcă să porți pantaloni militărești cu un crop top și o vestă, sau cu un top normal, dacă nu vrei să fii prea dezgolită.

pantaloni militaresti

Ținută clasică

Cămașa albă se combină perfect cu pantalonii cargo, le dă acea notă de formalitate de care au nevoie pentru a străluci.

tinuta clasica camasa alba

 

Tricou gri

Un tricou gri este aliatul perfect în ținutele casual cu o notă sofisticată. Tricoul din imagine este de la J Crew.

tricou gri j crew