Cum purtăm articolele vestimentare cu dungi

Dungile sunt unele dintre imprimeurile estivale care se poartă cel mai mult. Nu contează despre ce an vorbim. Stilul navy, format în principal de dungi, s-a purtat mereu și, în ciuda faptului că suferă unele schimbări cu trecerea sezoanelor. Este un element obișnuit în șifonierul nostru în perioada estivală. Având în vedere că este un imprimeu foarte clasic care se poartă an după an, acest lucru nu se poate purta cu orice lucru, fiindcă dungile sunt oarecum dificil de combinat. În acest articol vă voi da câteva sfaturi despre cele mai bune modalități de combinare a articolelor cu dungi. 

Cu dungile, la fel ca și cu imprimeu, trebuie avut grijă atunci când le combinăm. De acest lucru depinde ținuta noastră. Ea poate fi una reușită, sau un adevărat dezastru.

combinare-articole-dungi

Cum se pot combina articolele vestimentare cu dungi

  • Nu toate dungile sunt egale, acesta este primul lucru de care trebuie ținut cont. În cazul dungilor groase, este mărită senzația de volum. Așa că, dacă nu aveți talia mică, trebuie să optați pentru dungile subțiri, dacă este posibil, pe fonduri închise.
  • Același lucru se întâmplă cu orientarea acestora. Dungile orizontale dau amplitudine corpului, de aceea nu sunt o bună idee pentru articole vestimentare precum centuri, de exemplu.
  • În cazul pantalonilor scurți, dungile orizontale nu sunt deloc potrivite pentru persoanele scunde.
  • Trebuie evitată combinarea dungilor cu orice alt imprimeu, fiindcă efect produs de acesta asupra ținutei voastre nu va fi unul bun. De asemenea, dacă combinați două articole vestimentare cu dungi, trebuie să încercați să fie în aceeași direcție.
  • În cazul în care trebuie să vă decideți să purtați vreun accesoriu cu dungi, precum sunt accesoriile pentru păr, fulare, eșarfe, genți… Trebuie să fie dungi care se combină cu culorile îmbrăcămintei pe care o purtați, care va fi de culori simple, fără niciun imprimeu.
  • Nu puteți uita de încălțăminte. Pantofii și pantofii plați cu dungi, reprezintă o bună manieră de a da ținutei o tentă originală. Ținuta trebuie să fie în culori simple. Evitați să combinați încălțămintea cu pantaloni cu dungi sau în carouri.
  • Adăugați o tentă infailibilă ținutei voastre sport cu un articol vestimentar cu dungi. Poate părea un imprimeu foarte simplu, dar a cărui rezultat este foarte spectaculos.

Vă plac articolele vestimentare cu dungi? Aveți astfel de articole vestimentare în garderoba voastră? Dacă nu, trebuie să vi le achiziționa pentru a fi în pas cu moda. Ele s-au purtat în sezonul de vară, dar se impun și în acest sezon de toamnă/iarnă 2016-2017. Din șifonierul vostru nu trebuie să lipsească o cămașă cu dungi, care se poate combina foarte bine cu o pereche de blugi. Așadar, pentru a fi în pas cu moda, vă recomand să începeți o sesiune de cumpărături. Veți fi încântate de ținutele pe care vi le veți crea.

camasa-dungi