Încălțăminte de iarnă pe care orice femeie trebuie să o aibă

Pantoful este accesoriul prin excelență și ne oferă o mulțime de combinații și ținute. De aceea vă voi prezenta câteva tipuri de pantofi care trebuie incluși în vestimentația voastră în iarna 2017. Vă voi spune și care sunt cele mai bune ținute pe care le puteți purta în diferite ocazii.

Cizme over the knee cu pulover oversize

Botine cu rochie

botine

Pantofii peep toe, care lasă la vedere degetele prin deschiderea pe care o au în partea din față, sunt ideali pentru un stil foarte chic în această iarnă 2017. Sunt pantofi comozi ce pot fi combinați cu o fustă neagră de piele sintetică, tricou clasic de aceeași culoare și geantă de mână asortată.

peeo-toe

pantofi-stiletto

Clasicul pantof de salon cu toc închis și croi jos în părțile laterale, este pantoful esențial din șifonier. Combinați-l cu blugi rupți cu centură asortată, jachetă intr-o culoare vie și tricou sau bluză de culoare, o ținută reușită.

pump

Pantofi mules cu pantalon larg

pantofi-mules

Modelul care se purta în școli se reinventează. Este cel mai folosit de către celebrități în acest sezon. Ideal este să-i combinați cu ciorapi groși care dau o notă foarte chic ținutei voastre. Sunt foarte călduroși pentru perioada friguroasă.

pantofi-mary-jane

Mocasinii sunt pantofi de origine masculină care au fost încorporate în șifonierul feminin cu multă eleganță, fără a renunța la comoditate. Pentru o ținută aranjată dar informală, alegeți mocasini și combinați-i cu un pantalon gri, cămașă de aceeași nuanță și sacou de la costum.

mocasini

Dacă în această iarnă 2017 vreți să purtați o ținută elegantă, comodă și la modă, atunci cizmele înalte nu pot lipsi din șifonierul vostru. Acest model de încălțăminte sub genunchi, se combină la perfecție cu niște leggings și un pulover oversize cu mânecă până la cot. O ținută cu care veți arăta genial în orice situație.

cizme-inalte