Obiceiuri ale fashionistelor

Orice femeie poate cunoaște ultimele tendințe de modă.Orice femeie se poate îmbrăca scump și modern și poate urmări rețelele sociale ale blogărițelor și celebrităților momentului. Dar doar cele ce au stil veritabil pot fi fashion prin natura lor. Ele combină îmbrăcămintea într-un fel în care nici nu îți imaginezi. O o ținută aranjată, dar o imagine neîngrijită și dau dovadă de siguranță și eleganță cu fiecare pas făcut. În acest articol vă voi dezvălui obiceiurile persoanelor fashion prin natura lor. Și voi puteți una dintre ele. 

Sunt foarte sigure pe ele însele

Nu urmează toate tendințele

Nu urmează toate tendințele. Le știu da, dar nu țin neaparat să poarte primele ultima tendință. Acest lucru ar însemna să se lase prea mult influențată de ceilalți. Trebuie alese hainele care vă plac cel mai mult, să le purtați cât vreți și să le dați o notă personală.

Crează stilul propriu

Nu sunt obsedate de îmbrăcămintea de firmă

Geniile de stil nu dau importanță logo-ului girmei. Nu țin neaparat ca acesta să fie vizibil. Dacă se îmbracă cu un hanorac Nike preferă să nu se vadă marca, deoarece, spun că nu este cu adevărat important. Tot ceea ce este important este să fii cool în sine și nu din cauza mărcii.

imbracaminte-marca

Nu le este rușine de nimic

Nu le este rușine că jacheta de lux pe care o poartă este de la Saint Laurent iar blugii sunt de la Primark. Combină haine de înaltă calitate cu altele low cost. Această combinație este una foarte interesantă, iar ele știu asta.

jacheta-trendy

Se lasă inspirate

Geniile de stil se lasă inspirate de lumea de pe stradă, de ținutele celebrităților, de magazinele de modă și bineînțeles, de propria intuiție. Ele nu trebuie să copie piesă cu piesă ținuta care le-a plăcut. Ele o privesc și fac propria combinație, o fustă mini de la o prezentare, niște botine a unei fetei pe de stradă, și un top din șifonierul său. O ținută care purtată cu încredere, se transformă într-un adevărat exemplu de urmat.

Vouă vă place să fiți în pas cu moda? Vă place să urmați toate tendințele? Vă îmbrați la modă și dați ținutei o notă personală? Sunteți fashioniste prin natura voastră. Atunci, continuați să vă vă lăsați inspirați de moda de pe stradă și să vă creați ținute prin intermediul cărora să vă exprimați propria personalitate. Fiți un exemplu demn de urmat.