Erori vestimentare comune

Atunci când se îmbracă, fiecare femeie are propriul stil. Ea își alege acele articole vestimentare care o avantajează mai mult, sau care i se par mai comode. Însă, de multe ori nu știm cum să profităm de corpul nostru, cum să combinăm articolele vestimentare pe care le avem în șifonier, sau ce lucruri trebuie să evităm, pentru a ne crea o ținută atragătoare. Din acest motiv, în acest articol, vă voi vorbi despre erorile vestimentare cele mai comune. Notați-le și încercați să le evitați, pentru a arăta întotdeauna perfect și pentru a radia.

De multe ori noi, femeile, nu ne alegem bine dimensiunea. Este una dintre erorile vestimentare cele mai frecvente. Dacă alegem articole vestimentare mai mari sau mai mici decât avem nevoie, nu este bine. Acestea nu ne vor avantaja silueta. Ideal ar fi să ne cumpărăm articole vestimentare care să ni se potrivească perfect, și care să ne scoată în evidență trăsăturile fizice mai atrăgătoare, disimulându-le pe cele negative.

imbracaminte de dimensiune nepotrivita

Avem și obiceiul de a nu ne îmbrăca conform vârstei pe care o avem. În prezent există posibilitatea de a ne întineri imaginea purtând articole vestimentare moderne și adaptate ultimelor tendințe. Pentru a crea o imagine tinerească și fresh, trebuie doar să știm să alegem bine articolele vestimentare și să le combinăm între ele. Nu trebuie să ne alegem articole vestimentare prea scurte, prea strâmte sau prea transparente, pentru a părea mai tinere. Din contră, astfel de articole ne pot dezavantaja.

imbracaminte nepotrivita varstei

Alegerea prea multor accesorii. Deși accesoriile precum coliere, brățări, inele, centuri, batiste, eșarfe, etc., pot transforma o ținută simplă într-una spectaculoasă, adevărul este că, dacă folosim prea multe accesorii vom distruge ținuta. De multe ori, cu cât folosim mai puțin accesorii, cu atât este mai bine. Este bine să le alegem pe cele care se potrivesc perfect cu articolele vestimentare. Nu este deloc indicat să folosim tot felul de mărgele ce nu se potrivesc cu ținuta noastră.

exces de accesorii

Combinarea imprimeurilor. O altă eroare vestimentară comună este combinarea inadecvată a articolelor vestimentare și accesoriilor imprimate. Purtarea unor astfel de articolele vestimentare ne poate dezavantaja. Animal print-ul este la modă și este perfect pentru o ținută atrăgătoare dacă, de exemplu, îl combinăm cu alte articole simple. Putem alege o fustă animal print, iar restul articolelor să fie simple. Cea mai mare eroare pe care o putem comite este să combinăm diferite imprimeuri, dungi cu print leopard, print zebră cu print tigru, etc.

combinatii gresite

Purtarea de articole prea decoltate. Nouă, femeilor, ne place să purtăm din când în când fuste mini sau o rochie scurtă, pentru a ne pune în evidență picioarele frumoase. Eroarea apare atunci când în același timp purtăm un decolteu adânc, pentru a fi mai sexy. Totuși, pentru a ne crea o ținută senzuală, nu toate articolele vestimentare trebuie să fie scurte. Ne putem scoate în evidență partea noastră cea mai sexy cu ajutorul unei ținute echilibrate.

tinute prea decoltate

Acestea au fost câteva dintre erorile vestimentare despre care am vrut să vă vorbesc. Sper că le-ați notat și că veți ține cont de ele, pentru a arăta mereu perfect.