Rochii de mireasă – Vara

Poate din cauză că este vară – cel mai tare sezon de nuntă – tot mai multe case de modă prezintă lucrările lor cele mai remarcabile. În plus, lunile de vară nu au aproape nici o restricție – rochia ar trebui să fie feminină și frumoasă, în timp ce în sezonul rece, trebuie să ascundă țesăturile transparente sub o jachetă din piele.

Rochii de mireasă Vera Wang

Există o mulțime de rochii de une poți alege din colecție, dar, probabil, elementul cel mai proeminent este rochia cu o fustă până la genunchi. Picioarele sunt dezvăluite în mod elegant, anti-clasic, și, în același timp, este ascunsă sub un voal de țesătură. Toată atenția este acordată fustelor complexe; corsetul nu fură atenția – o opțiune excelentă pentru cele care vor să pună în valoare picioarele în loc de sâni.

versa

Rochii de mireasă Berta

Marca israeliană de rochii de mireasă este o combinație de dantelă și perle. Rochiile de la Berta Bridal sunt, probabil, cele mai feminin – toate costumele accentuează pe deplin silueta și formele miresei. Cu toate acestea, acest brand este axat pe standarde modelului, subliniind avantajele.

Berta

Rochii de mireasă Pronovias

Brandul spaniol pare să fi ocupat nișa de rochii „feminine“. Rochiile din satin a la Cenușăreasa sunt un atu al casei de modă în acest sezon. În plus față de rochiile în stil clasic englezesc, colecția conține o varietate de siluete și texturi. Cu toate acestea, rochiile din satin, sunt o tendință inovatoare pentru PRONOVIAS.

rochii-mireasa-Pronovias

Rochii de mireasă Elie Saab

Designerul de moda libanez are propria sa linie de rochii de mireasă pentru PRONOVIAS, dar colecția independentă a brandului are, de asemenea, piese pentru această ocazie. Vedeta colecției este această rochie translucidă cu adevărat magică. Aplicațiile florale uimitoare dau impresia că mireasa a fost împroșcată cu petale de flori prețioase. Rochia arată ca o ținută de nimfă – atât de nepământeană este textura!

Elie Saab

Rochii de mireasă Zuhair Murad

Aici este un alt designer libanez nu mai puțin talentat. Rochiile mărcii sale sunt unele dintre cele mai scumpe din industria modei de mireasă. Este dificil de a alege una din cele mai recente piese din colecția Zuhair Murad: toate rochiile sunt adevărate opere de artă. Este posibil să observați că Zuhair Murad, precum și Elie Saab, folosesc aplicațiile florale ușoare. Cu toate acestea, omologul său libanez a făcut această idee mai avantajoasă. Prin urmare, cea mai bună opțiune din colecția Zuhair Murad este, probabil, rochia Ashley. Este o rochie de păun, cu o fustă neagră deasupra genunchiului, lăsând în urmă o pistă de lux – cartea de vizită a brandului.

Zuhair Murad