Încălțămintea cu talpă joasă la modă în această primăvară-vară

Marilyn Monroe obișnuia să spună că dacă i s-ar fi dat o pereche de pantofi frumoși, ar fi fost în stare să cucerească întreaga lume. Sex simbolul se referea la pantofi eleganți cu toc înalt. Este dificil de argumentat: tocurile înalte sunt într-adevăr o armă puternică a unei fete moderne. Dar există situații când trebuie să dăm prioritate la nimic altceva decât niște pantofi cu talpă joasă.

Sandale pe plajă

Multe articole au fost scrise în reviste glossy despre ceea ce te face să arate adecvat sau inadecvat pe plajă. Cu toate acestea, fete frumoase în pantofi cu tocuri continua să vină pe plajele din diferite mări.. Nu este cool, fetelor! Pe de altă parte, papucii ieftini de cauciuc nu sunt o soluție. Ei nu vă oferă mai multă frumusețe și eleganță!
Varianta cea mai optimă de încălțăminte de plajă sunt sandalele elegante cu tălpi subțiri plate.

sandale

Mocasini, la o întâlnire de afaceri

Dacă te duci la o întâlnire de afaceri cu oameni serioși și nu dorești să arăți frivol, trebuie să-ți arăți abilitățile de afaceri și să verifici ținuta. Și asta nu înseamnă că trebuie să arăți neatractiv sau bărbătesc – trebuie doar să eviți decupajele evidente și rochiile prea scurte și să înlocuiești pantofii cu toc înalt, cu mocasini eleganți.

mocasini

Pantofi de balet pentru un cocktail

Moda este un fenomen trecător. S-au dus zilele când tocurile înalte și pantofii cu platformă ascunsă de înălțime nerealistă au fost un cod vestimentar obligatoriu la evenimentele cocktail, recepții sociale și petreceri, amintind de uniforma unei dansatoare exotice. După moda de vârf de anul trecut pentru pantofii Louboutin care a ajuns la înălțimea de 16 cm, toată lumea se întreba ce se va întâmpla în continuare. Criticii de modă au oftat cu ușurare, concluzionând că un toc mai mare ar fi cu adevărat imposibil, asa ca au fost sortite să devină mai mici. Și într-adevăr, activitățile de seară de anul trecut care nu au dictat codul strict „black-tie“, au fost marcate de o tendință diferită. Femeile au ales tocuri mai mici și au încercat să arate mai inteligent, mai casual, au înlocuit expunerea rochiilor și paietelor, cu ansambluri mai calme sau chiar blugi.

alerini

Adidași într-un club de noapte

Codrile vestimentare pentru viața de noapte au fost întotdeauna dictate de cei mai frecvenți oaspeții ai cluburilor de noapte. În orice caz, moda se schimbă la fel de repede ca și stilul modelelor în sine. Anterior, fetele au mers la petreceri disco în fuste mini, topuri care abia le acopereau sânii, și, desigur, în pantofi cu toc înalt, care au rămas în arsenalul lor după numeroase evenimente de modă. Acum, modelele pur și simplu au obosit. Ele poartă rochii extravagante și tocuri înalte doar la spectacole, deoarece acestea primesc o sumă ordonată pentru participarea la ele. Ele preferă să nu chinuiască picioarele și în restul timpului. Ele rămân la stilul „casual“ și poartă blugi sau colanți, tricouri confortabile sau cămăși, fără machiaj și pantofi mai confortabili – pantofi sport sau pantofi de golf.

didasi