Cum asortăm un articol vestimentar violet

Culoarea violet este o culoare intensă, feminină și care niciodată nu se demodează. Este ușor de incorporat în ținute. Există o varietate de nuanțe violet care se pot adapta la fiecare ocazie. Evenimentele formale, ținutele zilnice sau ținutele casual moderne de acestea culoare arată foarte bine. Așadar, fiți la tentă la trucurile de combinare a unui articol vestimentar violet. 

Cămașă

Cămășile violet sunt articole vestimentare ideale pe care trebuie să le avem în garderobă. Este o culoare intensă, dar versatilă și poate fi adaptată la diferite ținute. O bună opțiune este combinarea cămășii cu un pantalon negru și niște pantofi cu toc, pentru o ținută office. De asemenea, se poate combina cu niște blugi skinny, pentru o ținută de zi cu zi, sau cu un blazer pentru o notă mai informală.

 

camasa violet+pantalon negru

Bluză

Dacă trebuie să mergem la o petrecere, un eveniment sau pur și simplu vrem să fim atrăgătoare, nu trebuie să ezităm să combina o bluză violet din satin cu o fustă neagră cu talia înaltă. Putem adăuga o centură și niște ciorapi negri. Rezultatul va fi unul foarte interesant. Putem completa ținuta cu un colier auriu sau argintiu, pentru o notă de glamour.

 

bluza violet+fusta neagra

Fustă

O fustă violet este o bună achiziție ce poate fi combinată cu diferite articole vestimentare precum crop top, pentru o ținută de seară, un tricou imprimat pentru o ținută de zi sau o cămașă albă. În același timp se poate purta cu diferite culori și imprimeuri.

Dacă optăm pentru o fustă scurtă violet, o putem combina cu o cămașă albă cu guler sau o bluză imprimată. De asemenea, putem alege culori clasice-nude sau gri, de exemplu-și adăuga accesorii precum un clutch animal print.

fusta violet+bluza alba

Fustă metalizată

Pentru o ținută nocturnă, fusta metalizată este, fără îndoială, opțiunea ideală. Se poate combina cu o cămașă albă sau cu un crop-top negru sau gri. Putem adăuga accesorii precum un clutch tot metalizat și niște pantofi frumoși. Rezultatul va fi unul foarte interesant.

fusta violet metalizata+bluza alba

Jachetă

Jachetele sunt alte articole fabuloase ce pot fi încorporate în ținute. Putem alege o jachetă violet de piele pe care să o combinăm cu o bluză imprimată și un pantalon strâmt. De asemenea, o putem combina cu o rochie albă, pentru a crea o ținută casual atrăgătoare.

jacheta piele+bluza imprimata

Rochie

Rochiile violet sunt o tendință pentru evenimentele formale. Dacă vrem o ținută modernă și simplă, cel mai bine este să alegem o rochie pe corp, pe care să o combinăm cu accesorii negre. De asemenea, putem opta pentru un model elegant din dantelă sau cu paiete, lung și cu accesorii aurii sau argintii.

 

rochie violet

Pantalon

Pantalonii sunt o excelentă formă de a purta această culoare. Putem opta pentru blugi violet cu un tricou în alb și negru și niște adidași, pentru o ținută de zi. Putem să-i combinăm și cu o cămașă albă și un blazer albastru, pentru o ținută office. Dar marea tendință o reprezintă pantalonii de catifea, așa că nu trebuie să ezităm să-i purtăm.

Culoarea violet este izbitoare, puternică și feminină. Ne permite să ne creăm ținute moderne. O putem combina ușor cu articole vestimentare clasice sau cu imprimeuri animal print sau cu flori. Îndrăzniți să vă creați ținute cu articole vestimentare violet.

pantaloni violet+camasa alba