Colectia Ralph Lauren pentru toamna

Doar Ralph Lauren poate transforma un garaj intr-un podium de moda. Și numai Ralph Lauren poate sa aduca cei mai mari modele la Bedford, care este la o ora nord de Manhattan pentru a vedea cea mai recenta colectie pentru toamna. Ei bine, garajul Ralph Lauren nu este un garaj obisnuit. Acolo, designerul isi pastreaza colectia de masini de lux si rare. Hangarul cu doua etaje este casa pentru McClaren, Ferraris si Porche ale lui Lauren. Masinile scumpe au servit drept cadru pentru spectacolul de moda.

Ralph Lauren nu se teme sa faca miscari indraznete. In timpul colectiei primavara-vara 2018 NYFW, toti designerii au prezentat colectiile din primavara anului 2018. Dar Lauren a prezentat colectia sa tarzie pentru toamna. Acum trei sezoane, designerul a adoptat conceptul “vezi-acum, cumpara-acum”. Multe branduri au fost speriate de conceptul de moda instant al lui Lauren. Totul a inceput cand Patrice Louvet a intrat in functia de director executiv in locul lui Steven Larsson. Larsson a parasit Ralph Lauren dupa dezacordul cu designerul cu privire la modul de organizare a colectiilor pe piata competitiva.

Designerul a prezentat pentru prima oara colectia pentru barbati Purple Label si colectia de femei. Carourile si imprimeul sah in nuante de gri neutre au fost imprimeurile alese pentru costume si alte tinute pentru birou.

Siluetele sunt atat de puternice si exista un astfel de sentiment de putere in fiecare aspect. Este o feminitate inteligenta“, a spus Katie Holmes, care a aparut in pantaloni de un auriu orbitor. Tinuta lui Katie a primit o atentie mediatica nebuneasca, mai ales din partea utilizatorilor Twitter.

Ralph Lauren a adus un omagiu colectiei sale de masini de lux, cu multe dintre modelele sale din toamna. Designerul a imperecheat jachetele motocross cu piese formale. Pielea neagra a fost folosita pentru a adauga o atmosfera exagerata la toate piesele de imbracaminte simple.

Undeva spre sfarsitul prezentarii, modelele in piese vibrante au defilat pe langa masinile sportive ale lui Lauren, iar similitudinea este mai mult decat evidenta. Designerul a folosit culoarea rosie a lui Ferrari in cateva piese declaratie, printre care o rochie de tul stralucitoare pe care Bella Hadid o purtat-o. De asemenea, Kendall Jenner, a purtat un stil asemanator cu partea superioara de un galben vibrant si decolteu complicat.

Prezentarea lui Ralph Lauren a fost un adevarat spectacol. Designerul si-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare in cel mai bun mod posibil, cu ajutorul VIP-urilor preferate din prima linie si colectia sa impresionanta de masini, care au servit drept sursa de inspiratie pentru colectia de toamna.