Cum să accesorizezi o pereche de blugi

Poate fi destul de complicat să găsiți o pereche de blugi care să vă ascundă imperfecțiunile. Iar când o găsiți, apare o nouă întrebare: cum să o accesorizați? Sperăm că ideile de mai jos vă vor ajuta să vă decideți.

1. Accentuați-vă talia
Pentru a condimenta ținuta, alegeți o centură subțire, colorată. Acesta va merge perfect cu o bluză lejeră sau chiar cu una mai strânsă.

2. Cizmele sunt întotdeauna o alegere bună
Pentru un aspect sofisticat puteți purta blugii cu o pereche de cizme de vară, de preferat o culoare mai închisă, negru ar fi ideal. În timpul zilei, orice culoare se va potrivi cu blugii dvs., mai ales dacă alegeți un top mai confortabil.

3. Bluzele asimetrice vă fac să arătați elegant
Puteți alege o astfel de bluză pentru o ținută relaxată care se poate potrivi cu orice ocazie. Cele mai potrivite sunt cele în culori închise, accesorizate cu o pereche de cercei candelabru și pantofi din piele neagră.

4. Tocurile înalte sunt o alegere înțeleaptă
Nimic nu vă face gleznele mai subțiri decât o pereche de tocuri înalte. Asortați cu o pereche de blugi skinny, ele pot fi alegerea perfectă atât pentru o zi la birou, cât și pentru o ieșire de noapte.

Paris Fashionweek day 5, outside Chloé, Pernille Teisbaek,