Sandale de dama la modă în vara

Vremea fierbinte de vară ne face să purtăm sandale și bineînțeles că trebuie să alegem modele trendy care să se potrivească corpului și personalității noastre.

Pentru că vara este un sezon atât de fericit, sandalele pe care le purtați ar trebui să fie, de asemenea, așa, și în ce mod îți poți exprima fericirea dacă nu în culori. Deci, optează pe sandale colorate pe care le poți purta la birou, în parc sau la o ieșire cu prietenii, și picioarele tale vor simți și arata uimitor.

Sandalele vin în mai multe forme și dimensiuni, așa că optați pentru modele comode, care credeți că vă vor face să vă simțiți bine, dar care se potrivesc, de asemenea, tipului dvs. de corp și felului în care vă îmbrăcați. Fiți atente la ținută de fiecare dată când purtați sandale, mai ales unele colorate, pentru a nu supraîncărca aspectul.

Dacă mergeți la serviciu, puneți o pereche de blugi skinny și o cămașă florală și adăugați o pereche frumoasă de sandale.

Mergeți în parc? Alegeți o rochie drăguță și o pereche de sandale plate. Seara, fă ținuta să strălucească cu o pereche de sandale cu tocuri înalte și o rochie sexy. De asemenea, rochiile maxi, care sunt o necesitate în această vară, merg minunat cu o pereche foarte simplă de sandale plate.

Iată câteva combinații foarte frumoase care v-ar putea inspira: