Lenjeria a fost întotdeauna prezentă în show-urile de modă, mai ales în anotimpurile anterioare, când am văzut-o purtată ca o tinută reală. Ce credem despre asta? Credem că aceasta este o idee super inteligentă … și credem că pentru a fi cool nu este nevoie să cheltuiți o avere! Cum? Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la orice magazin de lenjerie și să cumpărați un furou.

Designeri celebri internaționali au trimis rochii furou pe podiumurile de moda in 2017. Dar cu mult înainte ca modelele să coboare pe podium în piese inspirate de lenjerie, fashionistele de pe stradă experimentau deja aspectul.

Tendința de îmbrăcăminte lenjerie a preluat oficial lumea modei. Halate de baie, pijama de mătase cu tocuri, sutiene cu pantaloni largi … Lenjeria de corp ca o îmbrăcăminte exterioară a devenit o tendință de modă majoră.

Am văzut haine brodate peste tot în sezonul trecut, iar in 2017, pregătește-te să vezi și lenjerie brodată. Aveți nevoie de o nouă piesa de lenjerie feminină? Vă recomandăm în totalitate să mergeți pe tendința lenjeriei brodate.

Femeile purtau inițial rochii furou ca lenjerie de corp, totuși, rochiile furou devin o tendință majoră de lenjerie, care va înlocui cămășile de dormit și hainele de noapte.

Camioanele se presupune a fi piese de lenjerie, dar își fac drumul in moda ca niște topuri! Urmați această tendință de lenjerie sexy și purtați topul dvs. preferat cu un pulover de dimensiuni mari pentru un stil de iarnă feminin.

În 2017, pregătiți-vă să vedeți sutiene, sutiene bralette și chiar body-uri, care sunt toate acoperite cu aplicații florale destul de mici. De fapt, aceasta este una dintre tendințele noastre preferate de lenjerie pentru anul 2017, pentru că sunt atât de feminine!

Dacă vrei să investești într-o singură piesa sexy de lenjerie în 2017, fă-o cu un bodysuit! Body-urile sexy din dantela sunt o tendință majoră în acest an și arată atât de frumos purtate cu blugi, fuste si chiar pantaloni scurti.