Modele de unghii care se poarta

In timpul saptamanilor de moda, in afara de par si machiaj, unghiile au si ele momentele lor de faima. De-a lungul ultimelor sezoane, am fost martori ai unor tendinte amuzante care au devenit parte din viata de zi cu zi.

Unghiile metalice si unghiile cu logo sunt inca foarte populare. Puteti incerca cateva dintre aceste modele de unghii pentru a va actualiza manichiura de toamna. Prezentarile de moda din primavara din timpul NYFW, ne-au oferit multa inspiratie de manichiura pentru anotimpurile care urmeaza.

Modele de unghii care se poarta

Majoritatea designerilor din New York Fashion Week au decis sa opteze pentru desene simple. Pana in prezent tendintele de machiaj si par sunt in mare parte naturale si relaxate, asa ca, evident, modelele folosite pe unghii a fost create pentru a completa hainele si machiajul. Brandul Libertine a fost o exceptie si a prezentat un spectacol psihedelic, cu modele de unghii in afara acestui univers.

Monse si Helmut Lang au adus o tendinta de anul trecut. Aceste doua marci au optat pentru unghiile cu logo care au debutat la Balenciaga anul trecut. Helmut a prezentat unghii lungi patrate care isi purtau sigla cu litere negre. Monse, pe de alta parte, a introdus manichiura clara si curata cu litera “M” rosie si alba.

Un designer care nu face nimic simplu sau obisnuit este Philipp Plein. Dupa ce s-a jucat cu coafuri indraznete si machiaj, Plein a facut acelasi lucru cu arta unghiilor. Modelele sale au prezentat unghii lungi nude sau negre, accesorizate cu cristale mari.

Modele de unghii care se poarta

CND si-a unit fortele cu Jeremy Scott pentru primavara / vara, creand un aspect de unghii care contine degete sclipitoare din argint si culoare stralucitoare si indrazneata pentru a evidentia simtul futurist al colectiei. Ambasadorul creativ al CND, Miss Pop, a fost designerul principal pentru aspectul unghiilor colectiei, luminand in spatele scenei, alaturi de cofondatorul si directorul CND, Jan Arnold.

Iata o selectie a celor mai frumoase tendinte ale unghiilor care au aparut pe pistele de moda din timpul spectacolelor din saptamana modei primavara-vara din New York.