Cum se asortează cizmele maro

Vara își pregătește bagajul. În câteva zile își va lua rămas bun de la noi, lăsând ușa deschisă toamnei ce ne va întâmpina cu un soare mai trist, cu vreme din ce în ce mai rece. Treptat vom renunța la artivolele vestimentare subțiri și le vom alege pe cele mai groase. Același lucru se va întâmpla și cu încălțămintea. Voi renunța la sandale și pantofi și vom trece la botine și cizme. Din acest motiv, m-am decis ca în acest articol să vă dezvălui cum se asortează cizmele maro. Într-un articolul anterior v-am povestit despre cum se pot combina cizmele roșii, astăzi a venit rândul celor de culoare maro, o culoare caracteristică toamnei. 

Cizmele de această culoare sunt perfecte pentru o mulțime de ținute, fie de zi cu zi, fie mai formale. Nuanțele de maro se potrivesc fără nicio problemă cu alte culori și imprimeuri. Dacă vreți să vedeți exemple de ținute, citiți cu atenție aceste articol. Veți afla cum puteți combina cizmele maro. 

Cizme maro cu bej

Una dintre combinațiile cele mai frecvente când vine vorba de combinarea cizmelor maro este alegerea de culori din aceeași gamă cromatică. De aceea bej se potrivește perfect cu orice ținută. Culoarea bej va scoate în evidență cizmele care sunt mai închise.

Astfel, puteți combina culoarea bej cu un articol vestimentar sau accesoriu de aceeași nuanță de maro asemănătoare cu cizmele. Cu toate acestea, nu trebuie să folosiți prea multe nuanțe diferite, deoarece veți distruge ținuta.

cizme maro+bej

Cizme maro cu blugi

Blugii sunt o piesă cheie din garderobă și fac furori cu cizmele maro. Se pot face diverse combinații. Pot fi create ținute de zi cu zi sau pentru o ocazie mai formală. O pereche de blugi se vor combina perfect cu cizme maro de orice nuanță. Puteți alege blugi skinny, largi, rupți, etc.

cizme maro+blugi

Cizme maro cu rochie

Cizmele se pot combina și rochii. Trebuie doar să potriviți culorile. Așa că, puteți opta pentru rochii deschise, maro, roz pal, vișiniu…De asemenea, puteți opta pentru o mulțime de imprimeuri. În plus, puteți combina ținuta cu ciorapi sau tricou, pentru a crea combinații diferite cu ajutorul cizmelor maro.

cizme maro+rochii

Cizme maro cu animal print

Animal print-urile de leopard, ghepard și orice altă felină care vă trece prin cap sunt, de asemenea, o opțiune genială de purtat cu cizmele maro. Fie articole vestimentare cu animal print precum tricouri sau bluze sau accesorii precum eșarfe sau genți. Acestea sunt perfecte pentru crearea unei ținute fabuloase. În funcție de nuanța de maro a cizmelor voastre, puteți încerca cu imprimeu de șarpe. Este însă indicat să nu combinați cizmele maro cu piese cu imprimeu zebră.

cizme maro+animal print

Cizme maro cu negru

Și cine spune că maro și negru nu se combină? Deși multe femei nu ar îndrăzni să combine aceste două culori în aceeași ținută, adevărul e că poate fi o opțiune corectă. Trebuie doar să combinați culorile într-o manieră corespunzătoare și cu grație. Dacă cizmele maro închis pot să nu stea foarte bine alături de negru, cizmele caramel sau nuanțele mai deschise se pot combina perfect.

 

cizme maro+negru