Cum combinăm cizmele tip motor

Vara ne păresește în câteva zile, și vine un nou sezon de toamnă/iarnă. Trebuie să fim pregătite pentru ceea ce urmează. Trebuie să facem o revizuire a garderobei, pentru a vedea ceea ce avem și ceea ce ne mai trebuie. Dacă ne uităm la ținutele celebrităților vom observa că din ele nu lipsesc cizmele tip motor sau biker. Aceastea s-au transformat  într-un must have al sezonului de toamnă/iarnă. Sunt cizme foarte frumoase. Le putem purta la ținute pline de personalitate, îndrăznețe și informale. Există multe modele de astfel de cizme, cu catarame, țnte, fermoare… Se pot purta cu foarte multe articole vestimentare. Dacă vreți să aflați care sunt articolele care se combină cel mai bine cu cizmele tip motor, citiți cu atenție acest articol. 

Ținută total black

Cizmele tip motor sunt perfecte pentru crearea unui stil rock autentic și pentru asta, este foarte indicat să le integrăm într-o ținută total black. Putem combina cizmele cu pantaloni skinny negri sau leggings de piele, un tricou clasic tot negru și o jachetă de piele. Vom arăta incredibil. Dacă vrem să creăm un contrast, putem include în ținuta noastră niște accesorii argintii și o geantă cu ținute.

cizme motor+total look negru

Cizme în stil motor + blugi

Blugii sunt articolele vestimentare care se combină cel mai bine cu niște cizme de acest fel. Sunt ideale pentru crearea unor ținute casual adaptate la ultima modă. Este indicat să adăugăm un pulover și o cămașă oversize de culoarea neagră și să purtăm pe o jachetă sau o vestă în culori izbitoare. Astfel, vom da o notă foarte atrăgătoare ținutei noastre. Ne putem inspira din ținutele din fotografia de mai jos. Ne vom crea un stil de nota 10.

cizme motor+blugi

Cizme în stil motor + pantaloni scurți

Dacă vrem să purtăm pantaloni scurți și în sezonul de toamnă/iarnă, cizmele stil motor ne permit să facem acest lucru. Fie de blugi, de piele, simpli sau imprimați, pantalonii scurți sunt geniali cu acest tip de cizme. În plus, ne putem completa ținuta cu tricouri casual și jachete scurte. Îi putem purta cu ciorapi deschiși în zilele mai reci. Dacă vrem să potențăm aerul rock a încălțămintei putem alege ciorapi negri.

cizme motor+pantaloni scurti

Cizme în stil motor + fuste

Cele mai îndrăznețe dintre noi pot alege o ținută cu cizme în stil motor și fuste scurte. Aceasta este o formă extraordinară de a da o notă mai sexy și feminină încălțămintei care este mai degrabă rudimentară. După cum se poate observa și din fotografie, fustele scurte negre cu cămăși în carouri sau jachete roșii se potrivesc perfect cu cizme în stil motor.

cizme motor+fuste

Așadar, vă recomand să începeți să vă revizuiți garderoba, pentru a vedea cum stați cu articolele vestimentare și cu încălțămintea la modă. Dacă din garderobă vă lipsesc cizmele în acest stil, vă recomand să vă achiziționați o pereche. După cum ați putut vedea, cu ajutorul lor se pot face combinații foarte interesante. Nu aveți nevoie decât de câteva articole, pe care cu siguranță le aveți în gaderoba voastră. În noul sezon de toamnă/iarnă care vine merită să vă îmbrăcați chic și cu stil.