Cum să combinăm un sacou roșu

Sacourile sunt articole vestimentare elegante perfecte, atât pentru mers la birou, precum și pentru a merge la cină; ele se pot combina cu nenumărate articole vestimentare: de la blugi la rochii negre sofisticate. În articolul de astăzi vă voi spune cum putem să combinăm un sacou roșu.

Cu blugi

Una din cele mai bune combinații care se pot crea cu un sacou roșu este cu articole vestimentare din denim. Vom crea o ținută casual, informal și îndrăzneț, dar și femină și senzuală datorită sacoului roșu.

Putem opta pentru o pereche de blugi skinny sau pantaloni scurți, și dacă vrem un look mai sofisticat, ideal ar fi alegerea unor pantofi cu toc și o geantă asortată. Dacă din contră vrem să dăm stilului nostru mai multă informalitate, putem opta pentru o pereche de cizme înalte și geantă maxi.

sacou rosu-blugi

Cu nuanțe deschise

Dacă vrem să purtăm un sacou la birou, cel mai bine este să optați pentru articole vestimentare deschise. Gri, alb, culoarea perlei sunt favorite pentru crearea unei ținute potrivite pentru birou cu un sacou roșu; pentru a da o notă șic stilului nostru, cel mai bine este să alegem niște pantofi care să aibă un element roșu de bun gust.

sacou rosu-nuante deschise

Cu animal print

Roșu este o culoare îndrăzneață, feminină și foarte sexy și de ce să nu o combinăm cu o altă tendință feminină? Animal print-ul este aliatul perfect pentru un sacou roșu care va scoate în evidență partea noastră cea mai sexy.

Putem opta pentru accesorii animal print (genți, pantofi sau batiste), dar dacă suntem firi îndrăznețe, cel mai bine ar să ne alegem niște pantaloni skinny, o fustă sau o pereche de leggings cu animal print.

sacou rosu- animal print

Cu cămașă cu dungi

Combinația dintre o cămașă cu dungi sau o bluză cu dungi și un sacou roșu, este una foarte interesantă. Rezultatul va evoca o lume marinărească și în același timp va fi o ținută tinerească, feminină și perfectă pentru toate ocaziile.

Dacă vrem să purtăm această combinație ziua, cel mai bine este să optăm pentru niște blugi. Dacă vrem să creăm o ținută pentru seară, putem alege niște pantaloni negri (pantalonii sau leggings-ii de piele pot fi o opțiune sexy și atractivă).

 

sacou rosu-camasa cu dungi

 Cu imprimeuri etnice

O alegere foarte trendy este combinarea unui sacou roșu cu articole vestimentare care au imprimeu etnic. Această combinație de stiluri contribuie la crearea unei ținute boho-chic în care amestecul de tendințe se unește pentru a crea o imagine naturală și foarte feminină.

Putem opta pentru o fustă mini sau o rochie cu imprimeu etnic pentru a merge la o fustă sau dacă vrem o ținută pentru birou, cel mai bine este cu o cămașă sau o bluză cu acest imprimeu. Cheia acestei ținute o reprezintă accesorile, așa că e bine să purtăm coliere luni, cercei și inele.

sacou rosu-imprimeu etnic

Cu articole vestimentare negre

O ținută ideală pentru mers la o petrecere este cea formată dintr-un articol vestimentar negru (fie pantalon negru sau o rochie) și un sacou roșu. Purtarea unei ținute all black combinată cu un sacou roșu, va fi o ținută sofisticată și feminină, perfectă pentru atrage atenția oriunde mergem.

Pentru a da o notă elegantă ținutei, cel mai bine este să o accesorizăm cu accesorii argintii precum coliere, cercei sau o geantă cu pietre care va intensifica partea noastră mai sofisticată.

sacou rosu-articole negre