Zilele devin mai reci, deci este timpul ca noi sa scoatem accesoriile calduroase din dulap. Daca nu va place aspectul traditional, puteti adauga palarii, esarfe si manusi pentru a va reimprospata tinuta.

Esarfa este cel mai versatil accesoriu de imbracaminte pe timp de iarna. In primul rand, va tine de cald. Și daca o gasiti pe cea potrivita, puteti sa completati tinuta. Este impresionant cat de mult pot face accesoriile pentru un aspect. Tinutele dvs. vor fi mult mai distractive, mai elegante si mai vibrante, chiar daca purtati o culoare inchisa.

Modele de esarfe care se poarta in 2018

O esarfa care se evidentiaza este cel mai bun lucru pe care il puteti avea in garderoba. Va face ca fiecare dintre dvs. sa fie speciala. Fiecare fashionista ar trebui sa detina cel putin o esarfa intr-o culoare indrazneata. Albastru electric, portocaliu sau chiar verde va arata grozav cu orice tinuta. Daca aveti un stil mai putin traditional, gasiti o esarfa intr-un imprimeu indraznet. Alb-negru este foarte trendy, dar poate fi orice model va place.

Esarfele Balenciaga sunt peste tot. Puteti vedea fashioniste celebre si bloggeri de moda purtandu-le cu tinutele lor elegante. Brandul de lux are multe stiluri diferite de oferit. Logomania este o tendinta in curs in acest moment, asa ca daca va puteti permite o esarfa de marca care va fi un plus extraordinar pentru aspectul dumneavoastra. Esarfele lui Balenciaga sunt cele care fac cea mai mare declaratie de moda. Ei chiar arata bine cu orice costume, astfel incat veti avea o multime de oportunitati de a le purta.

Am cateva aspecte super-chic care implica esarfe elegante. Daca nu aveti inspiratie de stil pentru zilele reci, sunteti in locul potrivit. Verificati modul in care cei mai renumiti bloggeri de moda si fashioniste celebre poarta accesoriul lor preferat pentru iarna.