Cum se asortează o rochie grena

Bucurați-vă de rochia grena! Este una din culorile la modă pe care celebritățile au purtat-o pe covorul roșu. Este o culoare ideală pentru configurarea unei femei feminine, sigure pe sine și, mai ales, foarte îndrăzneață.  Este una din ținutele mai dorite în orice sezon al anului. Se poate combina în diferite moduri. Oricând va fi o combație potrivită. Dacă nu știți exact cum să o asortați, vă voi spune în acest articol. 

Una din combinațiile cele mai populare ale rochiei grena este folosirea de articole în culri deschide și neutre precum, de exemplu, culoarea bej, camel sau, în general, orice culoare pământie. Este o combinație atrăgătoare ce va evidenția culoarea rochiei dar, în plus, va pune în valoare și accesoriile.

În general, nu doar bej, ci și culori mai spre galben precum cele maronii pot fi potrivite pentru acest articol; însă, trebuie evitate culorile roșii sau portocalii. Nu se potrivesc deloc, deoarece se aseamănă cu această culoare.

rochie grena+bej

Dar, dacă vă doriți o ținută și mai atrăgătoare, rock, de femeie fatală, combinați rochia grena cu o jachetă de piele neagră sau geacă de piele. Acest articol vă va da un aer rebel și va contrasta incredibil cu dulceața rochiei. Vă veți crea o apariție seducătoare și izbitoare.

Pentru un contrast maxim, alegeți o rochie sofisticată și combinați-o cu niște pantofi negri sau de culoare neutră. Dacă vreți o ținută rock, optați pentru niște cizme stil motor. Alegeți și un ruj roșu intens. Cu geaca de piele pe deasupra, veți arăta spectaculos.

rochie grena+jacheta piele

Culoarea grena se asortează foarte bine cu animal print. În general, se poate combina cu imprimeu leopard și, de asemenea, cu cel de zebră sau de șarpe. Alegeți imprimeul care vă place mai mult.

Pentru o ținută ideală, accesoriile nu trebuie să fie prea izbitoare, deoarece atenția trebuie atrasă de combinația grena cu animal print. Puteți alege niște cizme din piele leopard, o geantă simplă neagră, bej sau de aceeași nuanță cu pantofii sau viceversa.

Pentru a supraîncărca ținuta este important să purtați doar un articol imprimat (cizme, geantă, centură, accesoriu de blană, etc). Astfel, veți fi la modă și veți evita o imagine prea încărcată.

rochie grena+animal print

O combinație care niciodată nu se demodează este cea dintre rochia grena și accesorii negre. Este o ținută potrivită pentru evenimente mai sofisticate sau formale. Puteți purta rochia cu o geantă și niște pantofi negri. Astfel, rochia va fi vedeta ținutei.

rochie grena+accesorii negre

Acum că știți cum să combinați această rochie, este important să aflați ce nu trebuie niciodată să purtați cu o rochie grena.

Evitați culorile roșii: culoarea grena nu se potrivește cu articole roșii, portocalii sau purpurii. Rezultatul ar fi prea izbitor și lipsit de gust.

Evitați culorile prea izbitoare: verde, albastru sau galben sunt culori care, în general, nu se combină bine cu grena, deoarece această nuanță este ea însăși stridentă și izbitoare.

Nu amestecați mai mult de o culoare: cel mai bine este să încercați ca pantofii și geanta să fie de aceeași nuanță. Astfel, evitați supraîncărcarea ținutei. Acestea au fost câteva din trucurile pe care am vrut să vi le dau. Sper să vă fie de folos.