Cum se combină un body

Combinarea unui body nu este o chestiune atât de complicată. De aceea îl putem purta în orice moment al zilei și, de asemenea, seara. Trebuie doar să alegem modelul și materialul, pentru a începe să ne gândim la ținute variate. 

Știm că este un articol în tendință și în fiecare sezon este un articol vestimentar de bază. Astfel, a evoluat și, deși apare că este unul din articolele vestimentare mai senzuale fiindcă ne marchează corpul, există câteva variante pe care toate le putem purta fără a părea prea strâmte. 

Combinarea unui body cu pantaloni

Una dintre cele mai bune modalități de combinare a unui body este cu un pantalon. Deși apriori toate ne imaginăm ținuta, trebuie să avem grijă, pentru a nu greși. De aceea, este de preferat ca pantalonul să fie puțin mai larg și nu foarte strâmt. Astfel, se va realiza un bun echilibru între partea superioară și inferioară.

body+pantaloni

În acest fel, dacă ați ales un body foarte strâmt, fie cu bretele sau cu guler înalt și fără mâneci, corpul va părea mai strâmt. De aceea este bine dați puțin volum siluetei voastre, dar nu cu pantaloni cu pense, care sunt potriviți pentru o ținută semi-formală. Pentru a finaliza ținuta, puteți opta pentru o vestă sau un blazer, alese pentru o anumită ocazie.

body-cu decolteu modern

Pentru a purta body-ul pe timpul zilei și la o ținută casual, alegeți niște blugi. Alegeți un body din tricot în culori clasice precum negru sau gri. Întotdeauna puteți opta pentru cel cu mânecă lungă sau medie. Veți observa că și opțiunile pentru decolteuri sunt, de asemenea, foarte variate. De la decolteu în V simplu, la cel cu șireturi încrucișate sau cel rotund.

Body-ul nu va fi întotdeauna foarte strâmt. Există modele cu decolteuri ample, cu drapaje, care dau puțin volum zonei. Vor fi perfecte pentru niște pantaloni palazzo sau mai bine, pentru unii mai strâmți. Voi aveți ultimul cuvânt.

Body și fustă, o combinație cu stil

Pe de altă parte, articolul vestimentar vedetă se poate combina și cu fuste. Apare și aici o mică îndoială, de aceea este bine să optați pentru o fustă evazată. Un stil strâns în talia , pentru a se deschide puțin câte puțin, dând un stil foarte modern ținutei. Puteți opta și pentru fuste asimetrice sau pentru cele care au volane.

Însă, dacă alegeți un body în culori clasice, îl veți putea combina cu culori vibrante și chiar cu articole inferioare cu imprimeu. Dacă aveți șoldurile late, întotdeauna este mai bine să alegeți fuste evazate în culori discrete, simple sau imprimeuri mici. Dacă vreți să evidențiați această zonă, atunci imprimeurile mari, buzunarele la fuste și culorile cele mai vibrante vor fi cea mai bună opțiune.

body+fusta

Pentru finalizarea tuturor ținutelor, se poate opta atât pentru cape, câte și pentru poncho-uri, dar și pentru jachete de piele sau de blugi, când vă doriți o ținută mai casual. Body-ul este îndrăgit fiindcă nu are reguli fixe de combinare și, deoarece, datorită stilurilor atât de variate, dă o notă de eleganță sau un aer mai casual. Astfel de body-uri găsiți la firma low cost H&M.