Cum să te îmbraci ca o british girl

Marea Brianie este o țară recunoscută nu doar pentru ceaiul de la ora 5, Big Ben, zilele ploioase, ci și pentru stilul fashion în ceea ce privește moda urbană. Tocmai de aceea, în acest material o să discutăm despre ce înseamnă să ai un stil british. Însă mai întâi să stabilim ce presupune acest lucru. Stilul british presupune eleganță, rafinament, dar și un stil ușor sobru în ceea ce privește nuanțele alese. Bine, acum să nu credeți că britanicii nu poartă deloc haine colorate. Însă, în general preferă nuanțele mai șterse.

Și mai mult decât atât, stilul british este adesea confundat cu unul rock, lucru care nu este neapărat corect. Stilul englezilor este unul extrem de versatil, având doar ceva accente rock. Și pentru că vă promiteam anterior că vă spunem de ce aveți nevoie pentru a adopta un look britanic, iată care sunt elementele ncesare:

Umbrela ca accesoriu. Umbrela este un accesoriu elegant, care te duce cu gândul la stilul englezesc. Tocmai de aceea, vă recomandăm să investiți într-o umbrelă cu mâner lung. Eventual un model feminin cu ceva dantelă sau imprimeuri simpatice.

Trench. Trench-ul nu doar că este ideal pentru zilele ploioase, dar este și foarte la modă în această toamnă. Mai ales dacă alegeți un model într-o culoare precum bej, crem sau bleumarin. Este acceptat și vișiniul, o altă culoare vedetă a acestui anotimp. Și foarte important este ca respectivul trench să se lege cu un cordon în talie ca să o pună în evidență.

Cizme lungi: se asortează perfect cu trench-ul despre care vă vorbeam anterior. Iar dacă cizmele lungi, călduroase nu sunt pe placul vostru, puteți alege niște ghete scurte Chelsea.

Cămașă: și nu o purtați oricum, ci cu un pulover pe deasupra. Sau dacă vreți, alegeți o cămășă în carouri, căci și cămășile în carouri sunt un simbol tot al stilului englezesc. Și o puteți purta legată în jurul taliei, eventual cu un tricou simplu, negru sau orice altă culoare. Și dacă tot am pomenit de carouri, pentru un astfel de look sunt indicate și fustele cu carouri. Mai lungi sau mai scurte. Și o astfel de ținută se asortează și cu un colier de metal pentru a da o notă distinctă ținutei.

Pantaloni cu talie înaltă: se asortează și ei foarte bine cu cu aproape orice ținută, nu neapărat cu una british și tocmai de aceea sunt un must în garderoba oricărei femei. Așa că e bine să aveți în dulap o astfel de pereche și să o asortați cu restul elementelor british cum ar fi cămașa.

Căciula: din categoria accesoriilor british, nu poate să lipsească nici căciula. Și avem două recomandări pentru voi. Fie este vorba de o căciulă cu blană ecologică, fie una simplă, neagră, clasică.

Jacheta din denim. Feminină, scurtă în talie, o altă alegere înțeleaptă în ceea ce privește stilul british.

Sarafan: Pentru a te face remarcată în timpul zilei, construiește o ținută british casual cu accente romantice. Ai de unde alege: sarafane cu buzunare largi în carouri sau uni, o curea subțire pentru evidențierea taliei, dresuri mate negre și brățări multe în nuanțe cât mai vii: roțu, albastru, verde, oranj. O alta opțiune ar fi o rochița ceva mai scurtă și viu colorată sau alba. Se poartă cu sandale înalte, balerini primăvara sau botine cu șiret ori bocăncei în zilele ceva mai reci.