Cum să te îmbraci când ești în pană de idei

Sunt anumite momente în care stăm pur și simplu în fața dulapului, cu ușile larg deschise și privim în gol, neavând nicio idee legată de ce am putea alege pentru o simplă ieșire în oraș. Dacă acea ieșire în oraș implică o întâlnire cu persoana pe care o placem, cu atât mai mult avem șanse să devenim foarte stresate, fiindcă presiunea este cu atât mai mare. Așadar, pentru a scăpa de această pană teribilă de idei o să-ți recomandăm o serie de articole vestimentare cheie pe care le poți integra într-o mulțime de ținute la modă. Iată care sunt acestea:

Sacoul

Orice femei are nevoie de un sacou. Rectificăm: de cel puțin un sacou. Dacă vrei să arăți instant bine, dar cu minim de efort, alege să-ți accesorizezi ținuta cu un sacou elegant, într-o nuanță uni. Partea bună este că merge cu orice, și cu o pereche de pantaloni scurți și tricou (pentru o ieșire de vară), și cu o rochie elegantă, pentru un look office. Mai mult decât atât, în această toamnă, dacă vrei să fii sexy, poți alege să porți sacou cu pantaloni scurți mai groși, dres și ghete scurte.

Fusta midi

Mai mult decât atât, nu uita să îţi evidenţiezi talia cu o curea cât mai subţine, mai ales dacă eşti o tipă micuţă de statură.

Cămașa simplă, albă, masculină

Este la modă și merită purtată.

Geaca de piele

Dacă încă nu ai în dulap o geacă de piele de calitate, e timpul să investești într-una. Și mai mult decât atât, dacă tot vorbeam de stil rock, nu ar fi rău să investești și într-o pereche de bocanci simpatice, asortați cu geaca. Iar dacă bocancii nu sunt genul tău, poți alege cu încredere o pereche de ghete Chelsea.dulapul unei femei